skip to Main Content
Zo Krijg Je Een Uniforme Handtekening In Outlook

Zo krijg je een uniforme handtekening in Outlook

Een handtekening onder een e-mail is een digitaal visitekaartje. En dat een visitekaartje er netjes uit moet zien, daar zijn we het waarschijnlijk allemaal over eens. Natuurlijk heeft er vast weleens een snelle jongen een belangrijke deal gesloten nadat hij zijn telefoonnummer op een servetje had gekrabbeld, maar als serieus bedrijf wil je graag dat je medewerkers serieus overkomen. Een nette Outlook-handtekening dus. Maar hoe voorkom je nou dat al die handtekeningen er nét even anders uitzien?

Gewoon doen

Een andere groet, een verkeerde opmaak, net niet de juiste huiskleuren, een disclaimer die ontbreekt, dat is al slordig genoeg. Maar ook als je een nieuwe actie of campagne hebt uitgerold, wil je ongetwijfeld dat je medewerkers die onder hun handtekening plaatsen. Zo ging deze zomer het nummer ‘Gewoon doen’ van Coolblue’ers Marlin en Shaqueel onverwacht viral op Spotify, YouTube en TikTok. Krijg dat maar eens snel en op een uniforme manier in alle e-mailhandtekeningen van je medewerkers.

Slim automatiseren

Met de slimme optie in dStyle 365 regel je dat met één druk – vooruit, twee dan – op de knop. Je maakt de e-mailhandtekening centraal aan en rolt die uit door je hele organisatie, desnoods met varianten per afdeling of locatie zodat je het juiste adres en de juiste socialmediakanalen kunt koppelen. Meerdere talen? Geen probleem. Een mail namens iemand anders laten tekenen – mits die persoon daarvoor geautoriseerd is uiteraard – is ook een fluitje van een cent. Standaard tekstblokken nodig, bijvoorbeeld als je een offerte verstuurt of een bepaalde voorwaarde wilt toevoegen? Heel eenvoudig voeg je die toe aan de mail. Wil je nog een stap verder en direct rechtsgeldig ondertekenen? Met PKIsigning word je vanzelf door een ondertekenproces geloodst. Ideaal voor bijvoorbeeld accountants. Zo heb je in no-time een rechtsgeldig ondertekend document retour.

Vier vliegen in één klap

Zo’n nette, uniforme Outlook-handtekening lijkt misschien bijzaak. Maar op deze manier zorg je voor optimalisatie, uniformiteit én een professionele uitstraling en maak je het leven van je medewerkers een stukje gemakkelijker. Zo sla je maar liefst vier vliegen in één klap. Wat wil je nog meer?

Nieuwsgierig?

Meer weten over dStyle 365 en onze digitale ondertekeningmodule? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We leren je graag kennen.

Back To Top