skip to Main Content

Partnerprogramma

Bied uw klanten een white-label documentmanagement & documentcreatie oplossing met het Partnerprogramma van Documentaal.

Wat houdt het Partnerprogramma van Documentaal in?  

Het Documentaal Partnerprogramma is de perfecte manier om uw klanten een oplossing te bieden voor hun behoeften op het gebied van documentbeheer en documentcreatie. Met ons Partnerprogramma krijgt u toegang tot onze gespecialiseerde software, waardoor u uw klanten een betrouwbare oplossing voor documentbeheer en documentcreatie kunt bieden.  

Partnerprogramma Documentaal

Voordelen van het Partnerprogramma van Documentaal

 

Het Partnerprogramma van Documentaal biedt talloze voordelen voor u en uw klanten. Met ons programma krijgt u toegang tot professionele software voor documentbeheer en documentcreatie die die naadloos in uw eigen huisstijl past, zonder extra investeringen.  
Daarnaast bieden wij een volledig ingericht kenniscentrum aan waar zowel u als bedrijf als uw klanten volledige toegang tot zullen hebben. Op deze manier kunnen vragen omtrent het gebruik van onze software snel en eenvoudig verholpen worden. Daarnaast hebben ook een team van professionals klaar staan voor verdere ondersteuning. Zo zijn u en uw klanten verzekerd van de beste software én support.  

Elimineer dagelijkse stresfactoren

“Documentaal organiseert uw documenten en ondersteunt een gestandaardiseerde werkwijze, waardoor er een uniforme communicatie zowel binnen als buiten de organisatie tot stand komt.”

Informeer naar ons Partnerprogramma

Bent u klaar om aan de slag te gaan met het Documentaal Partnerprogramma? Neem vandaag nog contact op en krijg toegang tot krachtige software voor documentbeheer en -creatie, zodat u uw klanten een betrouwbare en veilige oplossing kunt bieden. Het is tijd om orde te scheppen in de chaos van digitale documenten en te profiteren van ons partnerprogramma. 

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
 
 
Verzenden
Back To Top