skip to Main Content

Partner-
programma

Bied uw klanten een white-label documentmanagement & documentcreatie oplossing met het Partnerprogramma van Documentaal.

Word een partner van Documentaal:

Welkom bij de toekomst van documentbeheer en documentcreatie – welkom bij Documentaal. Wij bieden een uniek partnerschap aan dat uw merk vooropstelt en tegelijkertijd de kracht van geavanceerde softwareoplossingen in uw handen legt. Uw bedrijf kan nu Documentaal’s software aanbieden onder uw eigen naam, met de flexibiliteit en integratiemogelijkheden die uw klanten nodig hebben. Of u nu uw technologische grenzen wilt verleggen of uw verkoopambities wilt realiseren, ons partnerprogramma is de sleutel.

versiebeheer

Uw merk, onze innovatie

Ontdek de voordelen van ons partnerprogramma:
White label excellence: Bied onze hoogwaardige software voor documentbeheer en -creatie aan als was het uw eigen ontwikkeling. Met uw branding op onze software presenteert u een product dat staat voor innovatie en kwaliteit.
Naadloze integratie: Onze software werkt vlekkeloos samen met prominente systemen zoals Legalsense, Microsoft Dynamics, iManage, Navision, Afas, PowerBI en Validsign. Dit verzekert een soepele integratie in de bestaande IT-infrastructuur van uw klanten.
Uitgebreid kenniscentrum: Als onze partner krijgt u volledige toegang tot ons kenniscentrum. U en uw klanten kunnen snel en eenvoudig antwoorden vinden op productvragen, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid.
Deskundige ondersteuning: Ons team van professionals staat altijd klaar om u en uw klanten te ondersteunen, zodat u verzekerd bent van niet alleen de beste software maar ook de beste service.

Ontdek twee soorten partnerschap

Verbind uw technologische innovaties met onze geavanceerde documentbeheeroplossingen. Als Technology Partner krijgt u toegang tot onze API’s en kunt u profiteren van naadloze integraties met systemen zoals Legalsense, Microsoft Dynamics, iManage, en meer. Versterk uw softwareaanbod en stel uw klanten in staat om met ongeëvenaarde efficiëntie te werken.

Vergroot uw verkoophorizon door deel te worden van ons Sales Partnerprogramma. Bied onze oplossingen aan onder uw merknaam en geniet van competitieve marges en volledige verkoopondersteuning. Met onze white label-opties kunt u onze bewezen oplossingen presenteren als uw eigen en uw marktpositie versterken.

Samen groeien

We zijn trots om samen te werken met toonaangevende partners zoals Wortell, ValidSign, PKI, Epona, Hire.nl en LegalSense. Sluit u aan bij dit prestigieuze rijtje en laat ons gezamenlijk de markt veroveren met innovatieve oplossingen die echte waarde toevoegen.

Uw succes is ons succes

Bij Documentaal streven we naar een win-win situatie. Ons succes hangt af van uw succes. Daarom investeren we in een partnerschap dat u voorziet van alle tools en ondersteuning die u nodig heeft om uit te blinken in de markt.

Informeer naar ons Partnerprogramma

Bent u klaar om een Documentaal-partner te worden en uw aanbod uit te breiden met cutting-edge software? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we samen uw bedrijf kunnen laten groeien.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Back To Top