skip to Main Content

Documentaal voor ingenieursbureaus

Documentbeheer voor ingenieursbureaus

Wij snappen de frustratie.

Documentbeheer voor ingenieursbureaus: Wij begrijpen als geen ander hoeveel tijd en energie er binnen een ingenieursbureau gestoken wordt in het aanmaken, terugvinden en aanpassen van documenten – van nota’s tot aanbestedingsdocumenten. Het viel ons op hoeveel dagelijks of wekelijks terugkerende taken binnen deze sector te maken hebben met overtikwerk, het zoeken naar de juiste bestanden en het delen en doorsturen van documenten. 

Als professionele organisatie wilt u uw tijd niet verspillen aan documentbeheer. Documentaal biedt de oplossing met software die dit proces automatiseert. Met onze oplossing documentbeheer voor ingenieursbureaus kunt u uw overeenkomsten, contracten en dossiers snel, efficiënt en effectief beheren. Bespaar kostbare tijd en focus op de groei van uw organisatie.


Onze oplossing documentbeheer voor ingenieursbureaus helpt door:

Te waarborgen dat er voor de dossiers, nota’s, overeenkomsten, aanbestedingsdocumenten en andere documenten die u regelmatig opstelt, al een raamwerk klaar staat en zo ingevuld kan worden. 
Er zorg voor te dragen dat het herzien en bijwerken van documenten minder tijd en dus geld in beslag neemt. Dit scheelt ook zeker energie en frustratie! 
Het tegelijkertijd samenwerken in één en hetzelfde bestand mogelijk te maken, waardoor gebruikers niet langer te maken hebben met verschillende (en verouderde) versies van hetzelfde document. 
Ervoor te zorgen dat er geld bespaard wordt, omdat er minder tijd gaat zitten in handelingen die geautomatiseerd kunnen worden. 
De kwaliteit van uw uitgaande documenten te beschermen. Meer automatiseren betekent minder menselijke fouten die problemen bij de klant kunnen veroorzaken. Dat is een fijn stukje zekerheid. 
Rust en overzicht te creëren, waardoor er bij uw werknemers frustrerende taken uit handen worden genomen en uw personeelstevredenheid omhoog zal gaan. 

Bedrijven die rust en orde ervaren

Zij gingen u al voor

documentbeheer voor ingenieursbureaus
documentbeheer voor ingenieursbureaus
documentbeheer voor ingenieursbureaus

Vraag een gratis demo aan

Wilt u eerst bewijs zien voordat u overtuigd bent? Dat begrijpen wij. Daarom bieden wij een demonstratie van onze oplossingen documentbeheer voor ingenieursbureaus aan. Vraag gerust een demo aan voor uw organisatie en wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te laten zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Ik wil graag een demo ontvangen van:
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Back To Top