skip to Main Content

Onze succesverhalen

Nieuwsgierig waarom onze klanten zo tevreden zijn? Lees dan eens een van onze klantencases.

Wijn & Stael Advocaten

Wijn & Stael Advocaten optimaliseert hun werkprocessen met LegalWord365, waardoor documenten accuraat en efficiënt worden opgesteld en opgeslagen. De integratie met hun kantoorsoftwareapplicaties Epona365 (DMS) en ContactManager (CRM) minimaliseert handling rondom brieven en documenten enorm. Lees hier verder.

TeekensKarsten

TeekensKarstens

TeekensKarstens (TK) stapte in 2013 over naar een best of breed omgeving met DMSforLegal, ContactManager, Legalsense en LegalWord365. Nando van Gorkum, verantwoordelijk voor Facility & ICT bij TeekensKarstens, benadrukt dat LegalWord365 een onmisbare schakel is. Lees hier de gehele klantencase.

Van Kooten

Van Kooten Advocaten

Van Kooten Advocaten heeft met Epona365 en LegalWord365 een aanzienlijke sprong voorwaarts gemaakt in de juridische dienstverlening. De integratie van deze systemen stroomlijnt niet alleen hun werkprocessen, maar biedt ook een ongekende gebruiksvriendelijkheid die recht doet aan hun cliëntgerichte aanpak. Lees de volledige klantencase.

Aveco de Bondt


Aveco de Bondt

Bij Aveco de Bondt hebben ze de kunst van efficiëntie en stijl met dStyle365 en SharePoint tot in de puntjes verfijnd. Ontdek hoe dit dynamische ingenieursbureau technologie omarmt voor een strakke en uniforme uitstraling in al hun documenten. Lees hier het volledige succesverhaal.

Back To Top