skip to Main Content

dStyle365 en LegalWord365

Het maken van uw documenten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Eenvoudig documenten maken, overal en altijd.


Met dStyle365 (of LegalWord365 wanneer u klant bent via Epona) kunt u eenvoudig documenten, e-mails, offertes, juridische documenten en contracten maken op basis van sjablonen die opgemaakt zijn volgens de huisstijl van uw organisatie. We bieden een innovatieve en robuuste documentcreatie oplossing die naadloos samenwerkt met bestaande Microsoft 365- en productieplatforms.
Documentcreatie

Zet de eerste stap naar een uniforme huisstijl met dStyle365 & LegalWord365 van Documentaal

Documenten maken is eenvoudiger dan ooit. Of u begint helemaal opnieuw of u gebruikt een vooraf ingestelde sjabloon en voegt uw gegevens gewoon in geconfigureerde velden in. Altijd consistent en razendsnel.

Het opmaken van uw documenten is nu gewoon een kwestie van aanwijzen & klikken – zelfs kopieën van klanten en andere bedrijven. Al uw documenten zien er professioneel uit en u zult nooit meer klachten krijgen.

Oneindig veel integratie mogelijkheden met dStyle365 & LegalWord365:


Onze software en geïntegreerde aanpak maken het mogelijk om eenvoudig offertes, (juridische) documenten, contracten en andere documenten te maken. Met één klik slaat u ze op in uw project of zaak.We leveren innovatieve en robuuste oplossingen die volledig integreren met uw processen en uw onderliggende klant- en productiesystemen, zoals Outlook, Microsoft365, SharePoint Online, ContactManager, OpenText, iManage, SAP, Oracle, Legalsense en PKI Signing.

huisstijl
Chatgpt helpdesk

Support is altijd beschikbaar


Wij bij Documentaal weten dat een goed begin het halve werk is. Maar wat als u onderweg vragen heeft? Geen zorgen, onze support is net zo gebruiksvriendelijk en toegankelijk als onze software. In ons kenniscentrum vindt u niet alleen handleidingen, maar ook een bibliotheek met meer dan honderd kennisartikelen én instructievideos. Of u nu op zoek bent naar een snelle tip of een diepgaande handleiding, het antwoord is altijd binnen handbereik.

Het kan zijn dat u soms net dat beetje extra nodig. Daarom bieden we zelfs de mogelijkheid voor support van onze constultants in het weekend. Of het nu gaat om een dringende vraag of een uitdaging waar u niet uitkomt, Documentaal staat voor u klaar.

Documentcreatie

Elimineer dagelijkse stresfactoren

Documentaal zorgt voor een georganiseerde documentatie en stimuleert een uniforme aanpak. Dit zorgt ervoor dat de communicatie binnen de organisatie, zowel intern als extern, consequent is. Dit vormt de essentie van effectieve documentcreatie.

Bedrijven die rust en orde ervaren

Zij gingen u al voor

Keomann Reumert
Provincie Friesland
Rabobank logo

Vraag een gratis demo aan

Met eigen ogen zien hoe u met de software van Documentaal documenten in uw huisstijl creeërt in een handomdraai?
Geen probleem! Vraag nu eenvoudig onze gratis demo aan.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Ik zou graag een demonstratie willen ontvangen van:
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Back To Top