skip to Main Content

Specialisten in documentcreatie en documentmanagement

Documentaal staat voor documentcreatie en documentmanagement. Ons hoogopgeleide team gaat graag het gesprek aan. We vinden het fijn om goed samen te werken, onze kennis te delen en het leven van onze klanten met onmiddellijke ingang een beetje gemakkelijker te maken! Dankzij onze ervaring op juridisch, financieel en boekhoudkundig vlak weten we waar we het over hebben en hoe we u kunnen helpen chaos om te zetten in structuur.

Noem ons nerds. Mag. Wij hebben er geen bezwaar tegen. Zolang u weet dat wij slimme oplossingen bieden. Oplossingen, die leiden tot tijdwinst, minder saai overtikwerk, meer focus op de inhoud, hoger rendement.

Waar we voor staan

Soms nemen taken die zo simpel lijken onnodig veel tijd in beslag. Het opstellen van een eenvoudige brief, bijvoorbeeld, kan behoorlijk wat frustratie oproepen als u de adressering maar niet mooi uitgelijnd krijgt en de nummering telkens verspringt – om nog maar te zwijgen over langere documenten, zoals processtukken en contracten, waar nog veel meer stappen bij komen kijken! Onze software voor documentcreatie én -management zorgt ervoor dat bepaalde stappen bij het opstellen van een document geautomatiseerd worden en dus wegvallen. En dat levert u kostbare tijd op!

Door tientallen mappen heen klikken om een specifiek bestandje te vinden of per ongeluk aan het werk zijn in een verouderde versie van een document is ook verleden tijd, dankzij het stukje documentmanagement dat wij aanbieden.

Onze oplossingen integreren naadloos met processen en onderliggende productiesystemen zoals Outlook, Microsoft CRM, SharePoint, ContactManager, Open Tekst, iManage, SAP en Oracle. Veel aanpassingen van uw kant zijn dus nauwelijks nodig!

Werken met optimale efficiëntie en tijd overhouden voor de belangrijke dingen. Dat is Documentaal.

Waarom Documentaal?

Onze software en geïntegreerde aanpak maken het mogelijk om eenvoudig offertes, juridische documenten, contracten en andere documenten te maken. Met één klik slaat u ze op in uw project of zaak.We leveren innovatieve en robuuste oplossingen die volledig integreren met uw processen en uw onderliggende klant- en productiesystemen, zoals Outlook, Microsoft CRM, SharePoint Online, ContactManager, OpenText, iManage, SAP en Oracle.

Documentaal.nl DMS demo
Back To Top