skip to Main Content

Wij zijn Documentaal!

Documentaal is een naam die synoniem is met Documentcreatie en Documentbeheer. Met een ervaren team van hoog opgeleide mensen die samenwerken, actief kennis delen met partners en directe waarde creëren voor onze klanten. Met onze ervaring op de juridische, financiële en boekhoudkundige markt helpen wij u wanneer het er toe doet!

Ik wil graag kennismaken

Waar we voor staan.

Documentcreatie. Daar zijn wij goed in. We maken het zo simpel mogelijk om documenten te produceren. Een contract, een dagvaarding, een overeenkomst waaraan bovendien meerdere collega’s tegelijk kunnen werken. Maar ook een notitie of een e-mailbericht, met al dan niet een persoonlijk tekstfragment dat ook weer veel tijd bespaart.

Onze programma’s beheren die documenten, zorgen dat ze altijd direct voorhanden zijn. Zodat jij nooit hoeft te zoeken naar een bestand: ‘Waar is dat ding nou toch?’ Dat is verleden tijd.

Wie dat mogelijk maakt? Ons ervaren team van hoogopgeleide mensen die samenwerken, actief kennis delen met partners en directe waarde creëren voor onze klanten. Met onze ervaring op juridisch, financieel en boekhoudkundig vlak helpen wij wanneer het er werkelijk toe doet. Wij leveren oplossingen die volledig integreren met processen en onderliggende productiesystemen zoals Outlook, Microsoft CRM, SharePoint, ContactManager, Open Tekst, iManage, SAP en Oracle. Wij maken je het werken gemakkelijk.

Waarom Documentaal?

Onze software en geïntegreerde aanpak maken het mogelijk om eenvoudig offertes, juridische documenten, contracten en andere documenten te maken. Met één klik slaat u ze op in uw project of zaak.We leveren innovatieve en robuuste oplossingen die volledig integreren met uw processen en uw onderliggende klant- en productiesystemen, zoals Outlook, Microsoft CRM, SharePoint Online, ContactManager, OpenText, iManage, SAP en Oracle.

Documentaal.nl DMS demo
Back To Top