skip to Main Content

Over ons

Een kijkje achter de schermen van Documentaal

Specialisten in documentcreatie en documentmanagement

Documentaal staat voor documentcreatie en documentmanagement. Ons professionele team gaat graag het gesprek aan. We vinden het fijn om goed samen te werken, onze kennis te delen en het leven van onze klanten met onmiddellijke ingang een beetje gemakkelijker te maken! Dankzij onze ervaring op juridisch, financieel en boekhoudkundig vlak weten we waar we het over hebben en hoe we u kunnen helpen chaos om te zetten in structuur.

Documentaal.nl

Waar we voor staan

Soms nemen taken die zo simpel lijken onnodig veel tijd in beslag. Het opstellen van een eenvoudige brief, bijvoorbeeld, kan behoorlijk wat frustratie oproepen als u de adressering maar niet mooi uitgelijnd krijgt en de nummering telkens verspringt – om nog maar te zwijgen over langere documenten, zoals processtukken en contracten, waar nog veel meer stappen bij komen kijken! Onze software voor documentcreatie én -management zorgt ervoor dat bepaalde stappen bij het opstellen van een document geautomatiseerd worden en dus wegvallen. En dat levert u kostbare tijd op!

Door tientallen mappen heen klikken om een specifiek bestandje te vinden of per ongeluk aan het werk zijn in een verouderde versie van een document is ook verleden tijd, dankzij het stukje documentmanagement dat wij aanbieden.

Werken met optimale efficiëntie houden tijd over voor de belangrijke dingen. Dat is Documentaal.

Documentbeheer

Onze software en geïntegreerde aanpak maken het mogelijk om eenvoudig offertes, juridische documenten, contracten en andere documenten te maken. Met één klik slaat u ze op in uw project of zaak.We leveren innovatieve en robuuste oplossingen die volledig integreren met uw processen en uw onderliggende klant- en productiesystemen, zoals Outlook, Microsoft CRM, SharePoint Online, ContactManager, OpenText, iManage, SAP en Oracle.

Bedrijven die rust en orde ervaren

Zij gingen u al voor

Rabobank logo

Neem nu contact op

Met eigen ogen zien hoe Documentaal rust en orde in uw organisatie kan creëren?
Geen probleem! Vraag nu eenvoudig onze gratis demo aan.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Back To Top