skip to Main Content

Documentmanagement

Documentaal helpt bij het creëren van orde en rust

Kent u het gevoel?

U bent al een uur bezig met een document dat u van een collega doorgestuurd heeft gekregen en dan valt het ineens op: de datum. Het bestand dateert uit 2018 en is inmiddels niet meer de nieuwste versie. Maar waar staat het huidige bestand dan opgeslagen? Deze (juridische) brief moet echt zo de deur uit…

We halen de bezem erdoor! Met onze software worden alle bestanden binnen uw bedrijf centraal op één plek opgeslagen en toegankelijk gemaakt voor iedereen die toegang nodig heeft. Er zullen dus geen documenten meer rondzwerven of zoekraken en werken in een verkeerde versie is ook verleden tijd. Zo, stressfactor geëlimineerd!

Zet de eerste stap naar digitale orde met Documentaal

Onze software dStyle DMS brengt met behulp van metadata structuur aan in uw documentgebruik. Zo kunt u al uw documenten (inclusief e-mails) op één plek terugvinden. Wel zo handig!

Bespaar tijd en focus op hetgeen wat echt belangrijk is


Een specifiek document terugvinden gebeurt voortaan in een handomdraai. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het per ongeluk werken in verouderde of verkeerde versies.

Documentaal

Samen met Documentaal, alles snel en overzichtelijk digitaal


Werk tegelijkertijd met uw collega’s in één en hetzelfde document. Zo ziet u elkaars wijzigingen live verschijnen en communiceert u op het meest efficiënte niveau binnen uw organisatie.

Elimineer dagelijkse stresfactoren

Documentaal ordent uw documenten voor u en faciliteert een uniforme werkwijze, zodat iedereen binnen de organisatie en op dezelfde manier communiceert – zowel intern als extern.

Bedrijven die rust en orde ervaren

Zij gingen u al voor

Keomann Reumert
Provincie Friesland
Rabobank logo

Benieuwd waarom andere bedrijven zo enthousiast zijn?

Dat snappen we! Plan daarom direct eenvoudig een gratis demo in met onze consultants. Zij zullen laten zien hoe wij u kunnen helpen met het creëren van overzicht en orde.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Ik wil graag een demonstratie ontvangen van:
Back To Top