skip to Main Content

Document management

Wilt u ook weer controle hebben over uw documentstromen? Dan is onze documentmanagement oplossing wat voor u.

Herkent u dit gevoel? Dan is documentbeheer wat voor u.

U bent al een uur bezig met een document dat u van een collega doorgestuurd heeft gekregen en dan valt het ineens op: de datum. Het bestand dateert uit 2018 en is inmiddels niet meer de nieuwste versie. Maar waar staat het huidige bestand dan opgeslagen? Deze (juridische) brief moet echt zo de deur uit…

We halen de bezem erdoor! Met onze software worden alle bestanden binnen uw bedrijf centraal op één plek opgeslagen en toegankelijk gemaakt voor iedereen die toegang nodig heeft. Er zullen dus geen documenten meer rondzwerven of zoekraken en werken in een verkeerde versie is ook verleden tijd. Zo, stressfactor geëlimineerd! Dat is de kracht van onze documentmanagement oplossing.

Documentmanagement oplossing

Zet de eerste stap naar digitale orde met de documentbeheer oplossing van Documentaal

Onze documentmanagement software brengt met behulp van metadata structuur aan in uw documentgebruik. Zo kunt u al uw documenten (inclusief e-mails) op één plek beheren. Wel zo handig! Daarnaast zorgt onze oplossing dStyle365 ervoor dat documenten binnen enkele secondes worden aangemaakt en elk document een uniforme uitstraling heeft.

Bespaar tijd en focus op hetgeen wat echt belangrijk is met een goede documentmanagement oplossing


Met onze documentbeheeroplossing is het terugvinden van een specifiek document verrassend eenvoudig. Zeg vaarwel tegen de frustratie van het per ongeluk werken met verouderde of incorrecte versies. Ontdek hoe onze versiebeheer uw workflow kan stroomlijnen.

Documentmanage,emt
Documentbeheer

Samen met Documentaal, alles snel en overzichtelijk digitaal


Werk tegelijkertijd met uw collega’s in één en hetzelfde document. Zo ziet u elkaars wijzigingen live verschijnen en communiceert u op het meest efficiënte niveau binnen uw organisatie. Of u nu in de juridische of financiële wereld werkzaam bent of wellicht een vastgoed professional of ingenieur bent, Documentaal is dé oplossing. Bent u benieuwd? Wij demonstreren u graag onze documentmanagement software.

Support is altijd beschikbaar

Bij Documentaal zijn we ons ervan bewust dat een soepele start slechts het begin is. En als u onderweg tegen vragen aanloopt? Geen nood, onze support is net zo handig en toegankelijk als onze software zelf. Duik in ons kenniscentrum en ontdek een wereld aan informatie, van handleidingen tot een rijke bibliotheek met meer dan honderd kennisartikelen en instructievideo’s. Of u nu een kort antwoord nodig heeft of een uitgebreide uitleg, u vindt het snel en eenvoudig.

En mocht u behoefte hebben aan ondersteuning buiten reguliere werktijden, dan bieden we de mogelijken aan om support aan te vragen in het weekend. Of het nu gaat om een korte spoed vraag of een complex probleem, het team van Documentaal staat altijd voor u klaar.

Chatgpt helpdesk
Documentmanagement

Elimineer dagelijkse stressfactoren

Documentaal ordent uw documenten voor u en faciliteert doormiddel van documentbeheer en documentcreatie een uniforme werkwijze, zodat iedereen binnen de organisatie en op dezelfde manier communiceert – zowel intern als extern.

Download onze whitepaper

Meer informatie over Documentmanagement? Download dan gratis nu onze whitepaper over Document Management Systemen!

Bedrijven die rust en orde ervaren

Zij gingen u al voor

Keomann Reumert Documentmanagement
Provincie Friesland Documentbeheer
Rabobank documentmanagement
Nationale Nederlanden documentmanagement

Benieuwd waarom andere bedrijven zo enthousiast zijn over onze documentbeheer oplossing?

Dat snappen we! Plan daarom direct eenvoudig een gratis demo in met onze consultants. Zij zullen laten zien hoe wij u kunnen helpen met het creëren van overzicht en orde.

Beste documentbeheer oplossingen

Vraag nu een gratis demo aan

Met eigen ogen zien hoe Documentaal rust en orde in uw organisatie kan creëren?
Dat is geen probleem. Onze consultants demonstreren graag onze oplossingen.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
Ik wil graag een demonstratie van:
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Back To Top