skip to Main Content

Documentaal voor vastgoed professionals

dStyle365/LegalWord365 voor de vastgoedsector

Wij snappen het.

Bent u het zat om uren te besteden aan handmatige documentcreatie? Wilt u een efficiëntere manier om technische documenten te maken zonder fouten? Maak kennis met dStyle365/LegalWord365, de oplossing die documentbeheer voor ingenieursbureaus eenvoudiger maakt dan ooit.

Waarom dStyle365/LegalWord365?

Geavanceerde documentcreatie voor vastgoedprofessionals
Stel u voor dat u huurcontracten, koopovereenkomsten, taxatierapporten, eigendomsoverdrachten en andere vastgoeddocumenten snel en eenvoudig kunt opstellen. Met dStyle365/LegalWord365 wordt dit werkelijkheid. Onze software stroomlijnt het proces van documentcreatie voor vastgoedbedrijven, waardoor u zowel tijd als moeite bespaart en de nauwkeurigheid verhoogt. Geen rompslomp meer; alleen consistente en professionele documentcreatie.
Professionele en consistente Documenten
Bij vastgoedtransacties is consistentie en naleving van hoge standaarden essentieel. dStyle365/LegalWord365 zorgt ervoor dat elk document voldoet aan deze normen, ongeacht wie het opstelt.
Eenvoudige en snelle implementatie
dStyle365/LegalWord365 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De implementatie verloopt snel en intuïtief, zodat u direct kunt beginnen met het verbeteren van uw documentcreatieproces. Binnen enkele minuten heeft u toegang tot alle krachtige functies die onze software biedt.
Altijd en overal toegankelijk
Of u nu op kantoor bent, een bezichtiging leidt of onderweg bent, dStyle365/LegalWord365 is altijd binnen handbereik. Dankzij cloudgebaseerde technologie kunt u documenten creëren en bewerken waar en wanneer u maar wilt. Dit biedt u de flexibiliteit om productief te blijven, wat uw locatie ook is.
24/7 ondersteuning
Vastgoedprojecten houden zich niet aan kantoortijden, en wij begrijpen dat. Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor dStyle365/LegalWord365. Ons toegewijde supportteam staat altijd klaar om u te assisteren met eventuele vragen of problemen, zodat u nooit vastloopt.
Documentaal en vastgoedprofessional

Belangrijkste kenmerken van documentcreatie voor vastgoedbedrijven

  • Automatische sjablonen: Gebruik vooraf ingestelde sjablonen om snel vastgoeddocumenten zoals huurovereenkomsten, verkoopcontracten, renovatierapporten, en taxatierapporten te genereren.
  • Huisstijltoepassing en formatting: Pas gemakkelijk uw bedrijfsspecifieke stijlrichtlijnen en formats toe op al uw documenten.
  • Documentbeveiliging: Zorg ervoor dat uw documenten veilig worden opgeslagen en beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang.
  • Online ondertekenen: Maak gebruik van integraties voor online handtekeningen om documenten gemakkelijk online ondertekenen.
  • Compatibiliteit: dStyle365/LegalWord365 integreert moeiteloos met veelgebruikte toepassingen zoals Microsoft Office.

Voordelen voor de vastgoedbedrijven

Tijdbesparing en productiviteit
Met dStyle365/LegalWord365 elimineert u de noodzaak voor handmatige documentcreatie, wat aanzienlijke tijd bespaart. Deze tijd kunt u besteden aan waardevolle taken, zoals klantinteracties, onderhandelingen en verkoopstrategieën. Door efficiënter te werken, verhoogt u de productiviteit en kunt u meer transacties binnen dezelfde tijd afronden.
Foutreductie in documentcreatie
Onze software garandeert dat uw documenten consistent en volgens de hoogste normen worden gecreëerd. Dit betekent minder fouten en herzieningen, wat uw professionele imago versterkt. Klanten zullen vertrouwen hebben in de kwaliteit van uw dienstverlening, wat leidt tot hogere klanttevredenheid en aanbevelingen.
Consistentie in documenten:
dStyle365/LegalWord365 zorgt voor uniformiteit in al uw vastgoeddocumenten. Alle documenten voldoen aan dezelfde hoge standaarden en huisstijlregels, wat bijdraagt aan een betrouwbare en herkenbare uitstraling naar de buitenwereld toe. Dit professionaliseert uw bedrijf en helpt bij het opbouwen van een sterke merkreputatie

Organisaties die rust en orde ervaren

Zij gingen u al voor

Documentbeheer makelaar
Documentbeheer woningcorperatie
Documentbeheer vastgoed
Documentcreatie

Documentmanagement


Documentaal biedt niet alleen toonaangevende oplossingen voor documentcreatie, maar maakt ook het beheer van documenten eenvoudiger dan ooit met onze geavanceerde software. Onze oplossing rationaliseert de documentbeheerprocessen en bevordert een gestandaardiseerde aanpak. Dit verzekert dat alle informatie, zowel intern als extern, consistent en professioneel wordt beheerd. Zo vormt onze oplossing de basis voor efficiënt en effectief documentbeheer.

Vraag een gratis demo aan

Wilt u eerst bewijs zien voordat u overtuigd bent? Dat begrijpen wij. Daarom bieden wij een demonstratie van onze oplossingen voor documentcreatie voor de vastgoedsector aan. Vraag gerust een demo aan voor uw organisatie en wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te laten zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Ik wil graag een demo ontvangen van:
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Back To Top