skip to Main Content

Professional Services

Orde in digitale documenten chaos

SharePoint, AI en Python-expertiseSharepoint services

SharePoint-services: Verbeter uw bedrijfssamenwerking en krijg beter inzicht in uw documentstromen.


Nooit meer frustraties bij het vinden van het juiste document of het ontdekken dat u met een verouderde versie werkt. Klinkt geweldig, toch? Of u nu maatwerkontwikkeling nodig heeft of een direct bruikbare oplossing zoekt voor documentbeheer, wij hebben de kennis en expertise om u te begeleiden bij het optimaal benutten van SharePoint. Met onze SharePoint–oplossingen kunnen  u en uw medewerkers slimmer te werk gaan en beter georganiseerd blijven. Verhoog de efficiëntie, bespaar tijd en minimaliseer frustraties binnen uw bedrijf met onze SharePoint-service voor documentbeheer van Documentaal. 

AI- en Python-services 


Ons team beschikt over gespecialiseerde kennis en expertise op het gebied van het creëren van op maat gemaakte AI- en Python-oplossingen voor uw bedrijf. Stelt u zich eens voor: uw helpdeskmedewerkers zullen geen kostbare tijd meer verspillen aan klantvragen waarvan het antwoord eenvoudig te vinden was op uw help-pagina’s. In plaats daarvan kunnen ze zich volledig richten op de vragen die er echt toe doen. Met onze oplossingen zorgen we voor een efficiëntere en effectievere ondersteuning, waardoor uw bedrijf zijn klanten beter van dienst kan zijn. 

Documentaal

Documentgegevens


U maakt waarschijnlijk al gebruik van de vele mogelijkheden om metagegevens in uw document op te slaan. Maar wist u dat er nog veel meer mee mogelijk is binnnen documentbeheer? Stelt u zich eens voor: 

– Ontvang een waarschuwing wanneer de einddatum van een contract nadert. 

– Word attent gemaakt op het feit dat een document mogelijk verouderd is, bijvoorbeeld omdat het regelgeving bevat die jaarlijks wordt gewijzigd. 

– Ontvang een e-mail tijdens een offertetraject als een klant een tijdje niets meer van zich laat horen. 

– Ontvang e-mailmeldingen in verschillende stadia van goedkeuring van een nieuw documentsjabloon. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is binnen documentbeheer. Ontdek hoe u nog efficiënter kunt werken en bespaar kostbare tijd en voorkom frustratie met onze geavanceerde documentbeheer oplossingen. 

Document Reporting Tool


 Als manager van documentbeheer is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van het gebruik van documenten binnen uw organisatie. Dit omvat vragen zoals: 
Welke templates of documenten worden het meest gebruikt? 
Welke teamleden hebben aan welke documenten gewerkt? 
Worden bepaalde tekstfragmenten vaak ingevoegd? 
Is er behoefte aan extra training om optimaal gebruik te maken van het programma? 
Bij Documentaal streven we ernaar om structuur te brengen in de digitale documentenchaos en het documentbeheer te vereenvoudigen. Daarom hebben we deze Document Reporting Tool Telemetie ontwikkeld, een rapportagetool waarmee u inzicht krijgt in de verzamelde gebruikersgegevens.

Waarom Documentaal

Bij Documentaal geloven we in het bieden van de best mogelijke diensten en oplossingen aan onze klanten. Met onze expertise in SharePoint, AI en Python kunnen wij u de inzichten en hulp bieden voor uw documentbeheer die u helpen om gestructureerd en overzichtelijk te werk gaan en samenwerkingen verbeteren. Klinken deze oplossingen als iets waar uw organisatie aan toe is? Neem dan eenvoudig contact op of vraag hieronder een demo aan. Onze consultants staan altijd voor u klaar. 

Bedrijven die rust en orde ervaren

Zij gingen u al voor

Keomann Reumert
Provincie Friesland
Rabobank logo

Vraag nu een gratis demo aan

Met eigen ogen zien hoe Documentaal rust en orde in uw organisatie kan creëren?
Geen probleem! Vraag nu eevnoudig onze gratis demo aan.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Ik zou graag een demonstratie willen van:
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Back To Top