skip to Main Content

Herkenbaar?

Bent u telkens veel te veel tijd kwijt aan het opstellen van een eenvoudige brief, juridisch stuk of ander document? Gaan er uren en uren verloren aan triviale factoren, zoals de lay-out en andere details, wanneer u eigenlijk snel even een offerte wilt versturen? Nummering weer versprongen?

Dan klinkt het alsof u behoefte heeft aan onze ‘slimme’ documenten. Met één druk op de knop staat het juiste template voor uw processtuk/brief/ander (juridisch) document voor u klaar, en dat in uw eigen bedrijfsstijl, inclusief logo en handtekening. Alleen nog even de variabelen van de ontvanger invullen en op de verzendknop drukken. Hé, dat scheelt!

Brieven, offertes, contracten, dagvaardingen, e-mails en meer, in uw eigen professionele, uniforme huisstijl, meteen klaar om te versturen.

Opeens houdt u tijd over!

Zet de eerste stap naar een uniforme huisstijl met Documentaal

Uw persoonlijke huisstijl wordt automatisch toegepast op al uw documenten, inclusief logo en handtekening. Zo vormen alle documenten die in uw organisatie rondgaan een herkenbaar en representatief visitekaartje.

Een professionele uitstraling voor al uw documenten

Laat ons een aantal tijdrovende stappen voor u wegnemen in het proces van documentcreatie, zoals de opmaak, lay-out en structuur van uw bestanden. Met één druk op de knop staat de juiste opzet voor uw brief, contract of dagvaarding al voor uw neus.

Samen met Documentaal, alles snel en overzichtelijk digitaal

We nemen de veelvoorkomende frustraties (o.a. rond aanhef, adressering en nummering) voor je weg. Dankzij ons Documentmanagement Systeem zijn uw documenten sneller af, beter gestructureerd en uniform in stijl.

Ja, ik wil de gratis demo aanvragen

  • Foutloos samenwerken
    Door slimme vooringestelde sjablonen werkt u snel en foutloos.
  • Deel met 1 klik
    Elk document, presentatie of email deelt u eenvoudig in uw eigen huisstijl.
  • Automatische integratie
    Onze software integreert automatisch met uw CRM
Back To Top