skip to Main Content

Document creatie

Wilt u ook moeiteloos documenten opstellen die naadloos aansluiten bij uw huisstijl? Dan is documentcreatie wat voor u.

Herkenbaar? Dan is documentcreatie wat voor u.

Bent u telkens veel te veel tijd kwijt aan het opstellen van documenten zoals een eenvoudige brief, juridisch stuk of ander document? Gaan er uren en uren verloren aan triviale factoren, zoals de lay-out en andere details, wanneer u eigenlijk snel even een offerte wilt versturen? Nummering weer versprongen?

Dan klinkt het alsof u behoefte heeft aan onze slimme oplossing ‘dcoumentcreatie’. Met één druk op de knop staat het juiste template voor uw processtuk/brief/ander (juridisch) document voor u klaar, en dat in uw eigen huisstijl, inclusief logo en handtekening. Alleen nog even de variabelen van de ontvanger invullen en op de verzendknop drukken. Hé, dat scheelt! Documenten zoals
brieven, offertes, contracten, dagvaardingen, e-mails en meer, in uw eigen professionele, uniforme huisstijl, meteen klaar om te versturen.
Opeens houdt u tijd over!

Documentcreatie

Zet de eerste stap naar een uniforme huisstijl met de documentcreatie oplossing van Documentaal

De huisstijl van uw bedrijf wordt automatisch toegepast op al uw documenten, inclusief logo en handtekening door onze documentcreatie oplossing. Zo vormen alle documenten die in uw organisatie rondgaan een herkenbaar en representatief visitekaartje.

Documentcreatie: Een professionele uitstraling voor al uw documenten


Laat ons een aantal tijdrovende stappen voor u wegnemen in het proces van documentcreatie, zoals de opmaak, lay-out en structuur van uw bestanden. Met één druk op de knop staat de juiste opzet voor uw brief, contract of dagvaarding al in uw huisstijl voor uw neus. Werkt u in de juridische, accountancy, ingenieurswereld of in het vastgoed? Dan is onze documentcreatie de perfecte oplossing voor uw branche.

huisstijl
documenten opstellen

Samen met Documentaal, alles snel en overzichtelijk digitaal


We nemen de veelvoorkomende document frustraties (o.a. rond aanhef, adressering en nummering) voor je weg. Dankzij ons Documentmanagement Systeem zijn uw documenten sneller gecreeërd, beter gestructureerd én in uw huisstijl.

Documentcreatie

Elimineer dagelijkse stresfactoren

Documentaal brengt uw documenten in orde en bevordert een gestandaardiseerde werkwijze, waardoor zowel interne als externe communicatie binnen de organisatie op een consistente manier verloopt. Dat is de kracht van Documentcreatie.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Back To Top