skip to Main Content

Technology Partner

Onderdeel van het Partnerprogramma van Documentaal

Technology Partners: Versterk Uw Softwareoplossingen met Documentaal

Bij Documentaal verwelkomen we technologiebedrijven om deel uit te maken van ons uitgebreide partnerpogramma. Als Technology Partner krijgt u de kans om uw producten en diensten te verrijken met onze geavanceerde documentbeheer en documentcreaties software. Dit partnership is ontworpen voor softwareontwikkelaars, IT-dienstverleners en systeemintegrators die streven naar innovatie en uitmuntendheid in hun aanbod.

Uw Merk, Onze Innovatie

Waarom Partner Worden?
Innovatieve Integraties: Breid uw huidige software uit met onze krachtige integraties. Onze oplossingen werken naadloos samen met toonaangevende systemen zoals Legalsense, Microsoft Dynamics, iManage, Navision, Afas, PowerBI en Validsign, waardoor u uw klanten nog meer waarde kunt bieden.
Ontwikkelingsondersteuning: U krijgt toegang tot onze API’s en ontwikkelingstools, samen met de documentatie en technische ondersteuning om integratie en implementatie zo glad mogelijk te laten verlopen.
Marktleidende Technologie: Sluit u aan bij een netwerk van vooruitstrevende organisaties die vertrouwen op Documentaal voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van documentbeheer en -automatisering.
Co-Marketing Kansen: Profiteer van gezamenlijke marketinginspanningen, waaronder co-branded materialen, evenementen en campagnes die uw bereik en zichtbaarheid in de markt vergroten.

Uw Klanten Zullen Profiteren van:

Gebruiksgemak: Onze software biedt een gebruiksvriendelijke interface en een intuïtieve ervaring die naadloos aansluit op hun bestaande workflow.
Verhoogde Productiviteit: Met de automatisering en intelligentie van Documentaal kunnen uw klanten hun werkprocessen optimaliseren, wat resulteert in een hogere productiviteit en efficiëntie.
Competitieve Voorsprong: Door de integratie van onze oplossingen kunt u uw klanten een voorsprong bieden in hun branche.
Documentaal
Producten Documentaal

Samen Groeien

Met trots bundelen we onze krachten met vooraanstaande spelers zoals Wortell, ValidSign, PKI, Epona, Hire.nl en LegalSense. Word deel van deze toonaangevende groep en samen kunnen we de markt bestormen met vernieuwende oplossingen die substantiële waarde creëren.

Word een Technology Partner

Sluit u vandaag nog aan bij het Documentaal Technology Partners-programma en zet een nieuwe standaard in documentbeheer- en creatietechnologie.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Back To Top