skip to Main Content
Documentaal Slaat Een Nieuwe Weg In!

Documentaal slaat een nieuwe weg in!

Vanaf nu schept Documentaal namelijk orde in de digitale documentenchaos. Dit doet Documentaal al jaren, maar nu wordt er extra nadruk op gelegd. Het komt veel voor dat bedrijven het digitale overzicht volledig kwijt zijn. Wat is de goede versie? Welke documenten gaan de deur uit? Dat zijn vragen die regelmatig voorbijkomen. Documentaal zorgt ervoor dat alles ouderwets overzichtelijk wordt voor iedereen binnen het bedrijf, waardoor het al snel als vertrouwd aanvoelt.

Het proces
Voor het digitale tijdperk was alles netjes geordend in ordners of andere tastbare vormen. Het proces was duidelijk voor iedereen. Als voorbeeld: Iemand stelt een brief op, een collega ondertekent deze, dan gaat de brief terug naar de postkamer en wordt het in een enveloppe gedaan en naar de brievenbus gebracht. Nu is het de kunst om de documenten en het proces precies zo overzichtelijk te maken als toen, maar dan digitaal! Documentaal beschikt over de software, kennis en kunde om dit voor elk bedrijf te kunnen realiseren.

Wat doet Documentaal?
Zoals eerder vermeld schept Documentaal orde in de digitale documentenchaos. Documentaal biedt een softwarepakket aan dat ervoor zorgt dat iedereen dezelfde tools, templates en middelen gebruikt. De software is zo geavanceerd dat ook automatisch de juiste gegevens op de juiste plek worden opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat u gelijk aan de slag kan met uw documenten. Dankzij deze software lopen de digitale processen snel en foutloos. De software is hierdoor zeker betrouwbaar te noemen en laat u nooit in de steek.

De verschillende stappen op weg naar orde
Eerst wordt de basis gelegd, waardoor iedereen op dezelfde manier werkt en er voor iedereen duidelijkheid is. Hoe wordt het document opgebouwd, waar wordt dit opgeslagen, etc. De volgende stap is dat Documentaal ervoor zorgt dat niet alleen de basis, maar ook het gehele softwarepakket onder controle is. Hierdoor weet u precies welke documenten er worden gemaakt voor de klant of een product en hoe dit eruit ziet. Vol zelfvertrouwen kunt u zeggen wat, wanneer en hoe een document wordt verzonden en ontvangen en waar deze terug te vinden is.

De geschiedenis van Documentaal
Documentaal bestaat al ruim 25 jaar en heeft alle fases omtrent digitale documenten doorlopen. Daarmee kan Documentaal ook echt zeggen dat zij niet alleen DE documentenspecialist is binnen Nederland, maar ook in het buiteland naam heeft gemaakt. Midden jaren 90 werden alle documenten nog gemaakt in Word Perfect. Gelukkig is er door de nieuwe ontwikkelingen meer mogelijk in een kortere tijd. Door de moderne technologie duurt een vergadering over bijvoorbeeld alleen een briefhoofd geen weken meer, maar is het binnen een uurtje afgerond. Voor Documentaal is standaardisering één van de belangrijkste ontwikkeling geweest. Hierdoor is het product voor haar klanten sneller op maat te maken en brengt het voor de bedrijven die hier gebruik van maken heel veel gemak met zich mee. Documentaal blijft zich ontwikkelen en biedt dan ook bij elke aanpassing de laatste versie aan haar klanten aan.

Wat vindt Documentaal belangrijk?
Documentaal is een klantgerichte organisatie die de meeste waarde hecht aan betrouwbaarheid. Documentaal is inhoud gedreven, open, eerlijk en passioneel. Als u als bedrijf het softwarepakket installeert weet u zeker dat alles goed werkt, overzichtelijk wordt en dat u goed geholpen wordt door de softwareprofessionals. Kortom: Documentaal schept orde in de digitale documentenchaos.

Back To Top