skip to Main Content
Het Nieuwe Werken: DStyle 365 In De Cloud!

Het nieuwe werken: dStyle 365 in de cloud!

Online werken is, vooral sinds het begin van corona-pandemie, niet meer weg te denken uit het hedendaagse kantoor. Teams-meetings hebben het overgenomen van fysieke bijeenkomsten en zelfs daarbij wordt vaak een camera geplaatst voor degenen in quarantaine, of voor de mensen die gewoon thuis werken omdat dat inmiddels geaccepteerd is.

Volledig geïntegreerd in Microsoft 365

Microsoft Teams is, net als het vertrouwde Word, Excel, PowerPoint en ook SharePoint, onderdeel van het Microsoft 365-pakket. De producten van Documentaal zijn geheel geïntegreerd in deze technologie, ze worden als invoegtoepassing geladen als aparte functionaliteiten binnen Word, PowerPoint of Outlook.
De voordelen van werken met Microsoft 365 heeft veel bedrijven doen omgaan van beschermde terminal servers naar stand-alone computers die overal te gebruiken zijn. Gemak en flexibiliteit staan voorop. En met de constante beveiligingsupdates van Microsoft blijven documenten en bedrijfsgegevens veilig.

Alles in de cloud

DMSforSharePoint, het documentmanagementsysteem van onze partner Epona, beheert, zoals de naam al aangeeft, al uw digitale documenten in een gestructureerde en gemakkelijk te vinden systeem. In SharePoint, dus in de cloud! U heeft slechts een webbrowser nodig en uw Microsoft 365 inlog om uw verslagen, rapporten en/of opgeslagen berichten te benaderen.
Ook het werken met dStyle 365 (LegalWord voor de juridische markt), HET documentatiecreatiesysteem van Documentaal, kan in enkele stappen vanuit de cloud worden ingericht. Met dit programma, dat als add-in in Microsoft wordt toegevoegd, worden documenten op een gestructureerde en eenvormige manier opgesteld. Met behulp van templates, een stijlenpaneel en geïntegreerde koppelingen met CRM- of andere datasystemen en DMS-opslag, worden complexe stukken in een handomdraai geschreven, bewaard in het juiste dossier en gedeeld als PDF of Word-bestand.

OneDrive

Het enige wat u nodig heeft om dStyle 365 vanuit de cloud op te zetten is een synchronisatie met OneDrive. Dit programma toont mappen uit SharePoint in je verkenner.
Maak een Teams-site aan op SharePoint met documentbibliotheken van de configuratie- en contentbestanden van dStyle 365. Laat de gebruiker daarmee synchroniseren met OneDrive. Behoud de folders op het apparaat, zodat snel en ook offline documenten kunnen worden gecreëerd en opgemaakt.

Meer weten over de mogelijkheden van configuratie in de cloud, en het uitrollen van dit proces voor de hele organisatie? Neem gerust contact op met één van onze consultants.

Back To Top