skip to Main Content
Documentaal Is De R Van RICH

Documentaal is de R van RICH

Documentaal is RICH, maar waar staat het eigenlijk voor? RICH staat voor Reliable, Intelligent, Confident en Honest. Vandaag bespreken we de R van Reliable. Documentaal is niet alleen als bedrijf betrouwbaar, maar ook de software werkt altijd. En het leuke daaraan is, u houdt ontzettend veel vrije tijd over of tijd voor andere werkzaamheden.
 
Documentaal is partner van Microsoft. Microsoft bewijst zichzelf al jaren als de nummer één van bedrijfssoftware. Documentaal vaart mee met deze technologie en bouwt daar bovenop nog applicaties die specifieke oplossingen bieden voor het maken van documentcreatie en documentopslag. Naast de betrouwbare software biedt Documentaal ook een goede service. Documentaal heeft hoogopgeleid personeel dat altijd klaarstaat voor haar klanten.

Over klanten gesproken. Wist u dat de klanten van Documentaal zich vaak voor langere tijd binden met Documentaal? Ook dat is mede dankzij de betrouwbaarheid van het bedrijf en de software. Documentaal biedt namelijk voor elk probleem een passende oplossing.

Bent u het overzicht kwijt in waar u dat ene document had opgeslagen die u nodig heeft als voorbeeld voor een soortgelijk document? Maken u en uw medewerkers er een digitale chaos van? Bent u op zoek naar betrouwbare software die u hierbij helpt? Met Documentaal krijgt u het overzicht terug oftewel; Documentaal schept orde in de digitale documenten chaos, Documentaal is RICH, Documentaal is Reliable.

Back To Top