skip to Main Content
Documentaal Is De C Van Confident

Documentaal is de C van Confident

Definitie: Zelfverzekerd of zelfverzekerdheid is de mate waarin iemand gelooft in zichzelf en in wat hij of zij kan. Zelfverzekerd zijn roept positieve gevoelens op en zegt veel over iemand zijn zelfvertrouwen. Wie zelfverzekerd is heeft vertrouwen in zichzelf.

Documentaal is ook Confident. In de voorgaande blogs is het gegaan over de R en de I van het woord RICH (Reliable, Intelligent, Confident en Honest). In deze blog gaan we het hebben over de C van Confident. Confident staat voor zelfverzekerd en vertrouwen binnen Documentaal, want hoe heerlijk is het als je er zeker van bent dat je alles makkelijk kunt vinden en vertrouwen hebt in de templates voor alle benodigde brieven die al helemaal vormgegeven zijn?

Waarom zelfverzekerd?
Om te beginnen is Documentaal zeer zelfverzekerd over de producten dat zij aanbiedt. Onze producten hebben namelijk een bewezen staat van dienst en dat komt mede door onze jarenlange ervaring in de digitale documentenwereld. Door ervaring en vragen, voorschriften en eisen uit de markt heeft Documentaal een heel arsenaal aan standaard koppelingen -in de producten. Dit maakt het gebruik van de producten aanzienlijk efficiënt.

Partners
Documentaal heeft een gold partnership met Microsoft, maar ook Epona is een belangrijke partner van Documentaal. Samen met Epona biedt Documentaal DMSforSharepoint aan. Dit is een documentenopslag platform in SharePoint. Dankzij versioning vindt u altijd de meest recente versie, zodat er geen twijfel meer ontstaat over de inhoud van het document. dStyle365 en DMSforSharePoint werken naadloos samen voor uw bedrijf, u creëert en bewerkt (complexe) documenten met de juiste templates, huisstijl en voorbereide content, en bewaart die in een goed beveiligde en gestructureerde omgeving. Dit scheelt een hele hoop zoekwerk voor u en uw collega’s, want we kennen allemaal wel dat moment dat we erachter komen dat het bestand waarin we aan het werk zijn, niet het goede bestand is nietwaar?

Klanten
Documentaal bestaat al meer dan 25 jaar en heeft alle ontwikkelingen op softwaregebied meegemaakt. Ook zijn er door de jaren heen veel klanten die zich bij Documentaal hebben aangesloten en al jaren bij Documentaal blijven. Maar over welke klanten hebben we het? Dit zijn een aantal voorbeelden: CMS, KPMG, Aveco de Bondt, ProRail, Nationale Nederlanden en meer. Benieuwd naar onze klanten? Neem een kijkje op: https://documentaal.nl/portfolio/

Reden voor Confident
Als u dit zo leest dan kunt u redelijk begrijpen dat Documentaal best zelfverzekerd mag zijn. Echter staat Documentaal niet stil en zou zich altijd blijven ontwikkelen als bedrijf, maar ook in haar product. Documentaal is RICH, Documentaal is Confident.

Back To Top