skip to Main Content
Documentaal Is De H Van Honest

Documentaal is de H van Honest

Een glas water is transparant, een glas water heeft geen geheimen want u kijkt er zo doorheen en een glas water is eerlijk. Dat klinkt voor ons bij Documentaal als de perfecte foto bij deze blog, maar waarom?

Documentaal is namelijk ook de H van Honest. In eerdere blogs hebben we het gehad over de R,I en de C van het woord RICH (Reliable, Intelligent, Confident en Honest). Vandaag hebben we het over de H van Honest, oftewel eerlijk(heid). Honest staat voor openheid en eerlijkheid in de relatie tussen Documentaal en haar klanten. Documentaal belooft namelijk wat zij doet en doet wat zij belooft.

Eerlijkheid duurt het langst
Documentaal staat volledig achter haar producten en diensten die ze levert en is ervan overtuigd dat deze de verwachtingen van de klant waarmaken. Uiteraard wordt u als klant altijd eerlijk voorgelicht en worden de producten voor een eerlijke prijs aangeboden. De relatie die we aangaan met onze klanten is gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen. Dat is volgens ons namelijk de beste manier om langdurige relaties op te bouwen. En laat dat nou juist ook in werkelijkheid tot uiting zijn gekomen de afgelopen jaren 😉.

De relatie
U kunt Documentaal zien als uw beste vriend. Een vriend die altijd eerlijk is op het moment dat uw haar slecht zit of dat de kleding die u die dag heeft aangetrokken niet bij elkaar past. Onze dStyle365 en LegalWord365 software zijn mooie voorbeelden van deze vriendschap. Bij de implementatie hiervan wordt namelijk net als bij een goede vriendschap de diepte ingegaan en worden de wensen en behoeften van u als klant besproken. Wat is het probleem en hoe kan Documentaal dit oplossen is de eerste vraag die we onszelf stellen. Daarna wordt gekeken naar de passende mogelijkheden en is Documentaal altijd open en eerlijk tegen u tijdens het proces over wat voor u en uw bedrijf het beste werkt.

Documentaal en haar personeel is er voor u op alle vlakken en Documentaal verwacht ook van u een open en eerlijke houding. Zo kan Documentaal samen met u het beste uit de relatie halen. Gewoon, omdat Documentaal eerlijk is en eigenlijk ook uw beste vriend. Documentaal is RICH, Documentaal is Honest.

Back To Top