skip to Main Content

Orde in de digitale document­en ­chaos

Wij verminderen frustratie en ongemak bij het maken en beheren van uw documenten. Met Documentaal zult u nooit meer documenten kwijtraken, hoeft u zich geen zorgen te maken over het werken met verouderde versies en houdt u tijd over voor wat écht belangrijk is.

Hoe onze documentbeheer oplossingen u kunnen helpen:

Wij van Documentaal staan klaar om digitale chaos aan te pakken

Documentmanagement​

Structuur aanbrengen doen we niet alleen op het niveau van het opstellen van documenten, maar ook in de manier waarop uw organisatie bestanden opslaat, beheert en gebruikt. Zo blijft elk dossier compleet, werkt u niet meer per ongeluk in een oudere versie van een document en raakt u nooit meer een bestand kwijt.

Documentcreatie

Het opstellen van een nieuw document in MS Word gebeurt in een handomdraai met Documentaal. Onze ‘slimme’ documenten weten precies welke gegevens, templates, content en vormgeving nodig zijn voor welke documentsoort. Veelvoorkomende frustraties rond lay-out, nummering, documentstructuur, aanhef en adressering zijn dus verleden tijd.

Professional Services

Bij Documentaal geloven we in het bieden van de best mogelijke diensten en oplossingen aan onze klanten. Met onze expertise in SharePoint, AI en Python kunnen wij u de inzichten en hulp bieden voor uw documentbeheer die u helpen om gestructureerd en overzichtelijk te werk gaan en samenwerkingen verbeteren. 


Ervaren in het creëren van orde

Al meer dan 200 klanten en ontspannen 12.000 gebruikers

Documentaal zorgt al dagelijks voor digitale orde in meer dan (inter)nationale 200 organisaties.

Laat u overtuigen door de kracht van Documentaal

Ervaar direct hoe het aanmaken en beheren van documenten ook in uw organisatie sneller en efficiënter kan waardoor u tijd en energie bespaart voor hetgeen wat écht belangrijks is.

Tijd-en kosten besparing

Met een lage maandpremie per gebruiker creërt u al overzicht in uw organisatie en realiseert u een enorme tijd- en kostenbesparing.

+ tevreden klanten
+ ontspannen gebruikers
% efficienter werken
+ landen

Onze ontspannen gebruikers

CMS law
Rabobank

De software van Documentaal heeft het voor onze medewerkers mogelijk gemaakt om gemakkelijker documenten te organiseren, te delen en veilig op te slaan. Dit heeft niet alleen de workflow verbeterd, maar ook de naleving van regelgeving versterkt en de veiligheid van gevoelige informatie gewaarborgd.

Rabobank​

Maak kennis met ons team

Onze professionals creëren graag orde in digitale chaos

Back To Top