skip to Main Content

Waarom Documentaal zo geschikt is voor accountants

Wij helpen uw bedrijf tijd en geld besparen
Documentaal - Vandelanotte

Documentaal voor accountants 

Wij begrijpen als geen ander hoeveel tijd en energie er binnen een accountancybedrijf gestoken wordt in het aanmaken, terugvinden en aanpassen van documenten. Het viel ons op hoeveel dagelijks of wekelijks terugkerende taken binnen de boekhoudkundige sector te maken hebben met overtikwerk, het zoeken naar de juiste bestanden en het delen en doorsturen van documenten. 

Documentbeheer zou helemaal niet zoveel tijd in beslag moeten nemen. Daarom hebben we bij Documentaal software ontwikkeld waarmee dit soort stappen overgeslagen en geautomatiseerd worden binnen uw organisatie. Het aanmaken, gebruiken en beheren van uw documenten en dossiers gaat dan ineens sneller, efficiënter en effectiever.  

Documentaal helpt accountants door: 

  • Ervoor te zorgen dat het raamwerk voor de jaarrekeningen, contracten, opdrachtbevestigingen en andere documenten die u regelmatig opstelt, al klaar staat en zo ingevuld kan worden.
  • Te waarborgen dat het herzien en bijwerken van documenten minder tijd en dus geld in beslag neemt. Dit scheelt ook zeker energie én frustratie!
  • Het tegelijkertijd samenwerken in één en hetzelfde bestand mogelijk te maken, waardoor gebruikers niet langer te maken hebben met verschillende (en verouderde) versies van hetzelfde document.

Documentaal helpt projectmanagers door: 

  • Een centrale plek te creëren waar alle documenten binnen uw organisatie bewaard worden, zodat u niet langer afhankelijk bent van het doorsturen en downloaden van bestanden, waardoor menselijke fouten zouden kunnen voorkomen.
  • Structuur en overzicht toe te voegen aan uw documentbeheer. Een mooi dashboard waarop u in één oogopslag ziet welke dossiers/documenten uw aandacht en prioriteit nodig hebben.
  • Te garanderen dat de nieuwste en meest up-to-date versie van een bestand altijd onder handbereik is.

Documentaal helpt executives door: 

  • Er zorg voor te dragen dat er geld bespaard wordt, omdat er minder tijd gaat zitten in handelingen die geautomatiseerd kunnen worden. 
  • De kwaliteit van uw uitgaande documenten te waarborgen. Meer automatiseren betekent minder menselijke fouten die problemen bij de klant kunnen veroorzaken. Dat is een fijn stukje zekerheid. 
  • Rust en overzicht te creëren, waardoor er bij uw werknemers frustrerende taken uit handen worden genomen en uw personeelstevredenheid omhoog zal gaan. 

Wat klanten over ons zeggen

Documentcreatie

Eerst zien, dan geloven? Begrijpen we! We kunnen onze oplossingen voor documentgebruik en -beheer ook veel beter laten zien in een demo. Vraag er een aan voor uw organisatie, dan komen we geheel vrijblijvend bij u langs om te laten zien wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. 

Recente blogs

Back To Top