skip to Main Content
Onze Bijlagenmodule Bespaart Veel Tijd

Onze bijlagenmodule bespaart veel tijd

Geautomatiseerd bijlagen toevoegen in documentcreatie software dStyle

Dit is een bericht voor alle advocatenkantoren. En voor alle transportbedrijven. En voor alle accountantskantoren. En voor alle … ach, voor welk bedrijf niet eigenlijk? Zolang jij te maken hebt met brieven, rapporten, verslagen en andere documenten met meerdere bijlagen schrijven, zal het volgende bericht interessant, héél interessant voor je zijn.

We hebben namelijk een uitstekende, gebruiksvriendelijke en sluitende oplossing voor het overzichtelijk toevoegen van bijlagen – de juridische wereld spreekt over ‘producties’ – bij een document. We mogen zelfs spreken van dè oplossing hiervoor. (Doen we niet vaak, hoor, maar soms mogen we ons wel een beetje op de borst slaan.)

Wat bieden wij dan? 

bijlagenmodule

Een van de vele functies die dStyle biedt is de module Bijlagen. Die module activeer je met één eenvoudige muisklik. Vanaf dat moment houdt dStyle achter de schermen, tussen de coulissen, onder water, in de grond, in ieder geval buiten het zicht precies bij waar in de tekst jij verwijst naar welke bijlagen of producties. Kruisverwijzingen dus. En die bijlagen haal je uit het document management systeem (DMS), waaruit je alle relevante stukken al net zo gemakkelijk haalt.

Inhoudsopgave geautomatiseerd

‘Niets nieuws onder de zon,’ denk je, ‘doet elk documentcreatieprogramma’. Wellicht. Maar deze module Bijlagen biedt meer. Zo stelt zij – ook automatisch – een keurige inhoudsopgave samen van de bijlagen c.q. producties die jij toevoegt. En als jij besluit halverwege het document nog een extra bijlage mee te nemen, kan dat zonder extra inspanning. En dat mogen ook twee, drie of tachtig extra bijlagen zijn: geen enkel probleem! De tool herschikt, nummert de bijlagen (of producties) en kruisverwijzingen opnieuw en zorgt dat alles netjes in de goede volgorde staat.

Dat scheelt jou bergen werk.

Overzicht bijlagen

Daarmee zijn we er nog niet. In veel werkomgevingen – denk aan de juridische! – volgen documenten elkaar snel op. Een verweer op een aanklacht, daar weer een reactie op, een toevoeging naar aanleiding van, ga zo maar door. En elke keer moeten alle stukken, alle bijlagen weer worden meegestuurd.

Ook daar biedt dStyle de oplossing voor. Met de module Bijlagen is één klik met de muis voldoende om het complete bijlagenoverzicht in z’n totaliteit mee te nemen naar het nieuwe document. En daarin kun je weer verwijzen naar nieuwe bijlagen, die weer keurig in de juiste volgorde achter je document in het gelid staan, nog steeds goed doornummeren en netjes in de inhoudsopgave worden genoemd.

Bijlagen in juiste volgorde

Stel je voor. Geen bijlagen meer handmatig in je document toevoegen. Niet meer omkijken naar de juiste volgorde. Zeker weten dat alles in de juiste volgorde keurig gerangschikt staat. Met andere woorden: geautomatiseerd bijlagen toevoegen, dát doet de module Bijlagen van dStyle.

Interessant, ik zou wel een gratis demo willen aanvragen
Back To Top