skip to Main Content
Documentaal Op De Accountancy Expo 2019

Documentaal op de Accountancy Expo 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op dinsdag 18 juni 2019 is Documentaal vertegenwoordigd op de Accountancy Expo 2019 in het Autotron Rosmalen.

Documentaal is een naam die synoniem is met Documentcreatie en Documentbeheer. Met een ervaren team van hoog opgeleide mensen die samenwerken, actief kennis delen met partners en directe waarde creëren voor onze klanten. Met onze ervaring op de juridische, financiële en boekhoudkundige markt helpen wij u wanneer het er toe doet!

Documentcreatie. Daar zijn wij goed in. We maken het zo simpel mogelijk om documenten te produceren. Een contract, een dagvaarding, een overeenkomst waaraan bovendien meerdere collega’s tegelijk kunnen werken. Maar ook een notitie of een e-mailbericht, met al dan niet een persoonlijk tekstfragment dat ook weer veel tijd bespaart. Onze programma’s beheren die documenten, zorgen dat ze altijd direct voorhanden zijn. Zodat jij nooit hoeft te zoeken naar een bestand: ‘Waar is dat ding nou toch?’ Dat is verleden tijd.

Wie dat mogelijk maakt? Ons ervaren team van hoogopgeleide mensen die samenwerken, actief kennis delen met partners en directe waarde creëren voor onze klanten. Met onze ervaring op juridisch, financieel en boekhoudkundig vlak helpen wij wanneer het er werkelijk toe doet. Wij leveren oplossingen die volledig integreren met processen en onderliggende productiesystemen zoals Outlook, Microsoft CRM, SharePoint, ContactManager, Open Tekst, iManage, SAP en Oracle. Wij maken je het werken gemakkelijk.

We zien je graag tegemoet op de expo. Ben je niet aanwezig, dan kun je altijd je naam en telefoonnummer bij ons achterlaten voor een gratis demo.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Back To Top