skip to Main Content
Documentbeheer Voor Accountants: Hoe Documentaal Zichzelf Onmisbaar Maakt.

Documentbeheer voor accountants: Hoe Documentaal zichzelf onmisbaar maakt.

Documentbeheer voor accountants: Tijd is geld, toch? Wij weten hoe irritant het is om die collega elke keer weer te moeten herinneren aan het goedkeuren van een factuur. Vooral als het einde van de maand in zicht komt en je het lijstje ziet van taken die nog open staan. Niemand vindt het fijn om politieagent te spelen en achter anderen aan te moeten zitten. Wij begrijpen het, deze terugkerende situatie wekt frustratie op. Documentbeheer zou helemaal niet zoveel tijd en moeite in beslag moeten nemen.

Maar wat nu als…

Als u en uw collega’s alle openstaande documenten (ofwel lopende taken) in één overzichtelijk & slim dashboard konden zien? En in één oogopslag konden waarnemen waar een document zich bevindt – en dan bedoel ik zowel ‘Waar vind ik dit documentje terug?’ als ‘Waar in het behandelproces zit dit document en wat moet er nog mee gebeuren?’ Welke documenten staan op punt van verjaren/verlopen?

Hoe fijn zou het zijn om automatisch een seintje te krijgen vanuit dit dashboard waardoor u weet dat het tijd is om een bepaalde actie uit te voeren m.b.t. een document?

Documentmanagement met Documentaal

Dankzij onze manier van automatiseren kunnen menselijke fouten of vergissingen binnen uw team, afdeling of bedrijf flink beperkt worden. Uw processen rond documentenstromen lopen geen vertraging meer op door communicatieproblemen.

U en uw collega’s zijn geen tijd meer kwijt aan wachten op elkaar, zoeken naar bestandjes en het nalopen van stappen en/of gegevens die dankzij onze software voor documentcreatie (lees er hier meer over) vanzelf op hun plek komen te staan. Minder frustratie, minder chaos en méér helderheid dus! Zo houdt u als accountant tijd en concentratievermogen over voor de echt belangrijke taken.

Wij denken dat er voor ieder accountantsbureau een hoop tijd en geld bespaard kan worden. Als u een gratis demo aanvraagt, komen we persoonlijk langs om u alles uit te leggen over onze diensten en producten en hoe wij deze kunnen inzetten om uw bedrijf verder te helpen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Samen met Documentaal, alles snel en overzichtelijk digitaal.

Back To Top