skip to Main Content
Documentaal Spreekt Ook Digitaal

Documentaal spreekt ook digitaal

Documentaal spreekt ook digitaal, maar wat wordt hiermee bedoeld? De digitale werkplek is een werkplek waar u toegang heeft tot alle tools en applicaties die nodig zijn om uw werk te doen. Een Intelligent manier om te ordenen.

Flexibiliteit met een digital werkplek
Deze manier van werken maakt u enorm flexibel. Overal ter wereld hebben u en uw collega’s toegang om samen te overleggen en aan documenten te werken, zolang u een laptop of computer ter beschikking heeft. Het hoeft niet eens uw eigen laptop of computer te zijn 😉. Door de coronaperiode heeft de digitale werkplek een enorme ontwikkeling doorgemaakt, want ineens werkte iedereen thuis. Op deze manier waren werknemers toch met elkaar en hun werk verbonden. De digitale werkplek is namelijk voor iedereen toegankelijk en wordt automatisch geüpdatet met de laatste versies.

Cloud met een digitale werkplek
Documentaal staat erom bekend om orde te scheppen in de digitale documentenchaos. De digitale werkplek sluit daar precies bij aan. Alle documenten zijn namelijk geordend/gestructureerd, overzichtelijk en centraal opgeslagen doormiddel van een documentmanagement systeem. Iedereen binnen het bedrijf heeft profijt van een digitale werkplek. Ook systeembeheerders die alle (interne) applicaties intern beheren en updaten krijgen het een stuk makkelijker met deze digitale werkplek. Er zijn geen installaties of beveiligingsupdates meer nodig om uit te voeren, want de digitale werkplek doet dat helemaal automatisch. Documentaal ontwikkelt en verschaft haar producten op het Microsoft 365-platform van Microsoft. Met dit pakket van onder andere Word, Outlook en SharePoint heeft de gebruiker alles tot zijn/haar beschikking in de cloud. Gemakkelijk en veilig!

Vooruitstrevend
Documentaal gaat mee met de technologische ontwikkelingen. Of u nu met de desktop apps werkt of online, we hebben een oplossing die bij u past. Ook een hybride versie voor online en apps is in de maak. Uw documenten zijn veilig en overal beschikbaar, ook het opstellen en bewerken van digitale documenten met de automatische huisstijl implementaties doormiddel van documentcreatie kan altijd en overal (ter wereld).

Benieuwd naar onze ontwikkelingen? Houd onze blogs en socials in de gaten en volg ons om efficiënter en flexibeler uw werk in te delen.

Back To Top