skip to Main Content
De Website Van Documentaal Heeft Een Nieuwe Look!

De website van Documentaal heeft een nieuwe look!

Onze vernieuwde homepagina is een feit en daarmee is Documentaal een nieuwe weg in geslagen.

Wat is er dan veranderd?

Documentaal schept orde in de digitale documenten chaos – dat was u misschien al bekend. De hoedanigheid en functies van onze software en diensten zijn in dat opzicht hetzelfde gebleven.  Het is dus de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan in een nieuw jasje. Hiermee hopen we nóg duidelijker te maken wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen.

Hoe kan Documentaal uw bedrijf van dienst zijn?

Onze software voor documentcreatie en documentmanagement draagt al jaren bij aan het verbeteren van gemak en efficiëntie daar waar het aankomt op de werkzaamheden van u en uw collega’s.

Dankzij onze software dStyle365 creëert u met behulp van sjablonen in een handomdraai offertes, contracten en andere (juridische) documenten die volledig in uw eigen huisstijl voor u worden klaargezet, inclusief logo en handtekening.

Het beheren van documenten kan ook veel gestructureerder! Alle bestanden binnen uw organisatie worden centraal op één plek opgeslagen. Zo werkt u nooit meer per ongeluk in een oudere versie en bent u geen tijd meer kwijt aan het zoeken naar documenten.

Bent u benieuwd naar wat Documentaal voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op onze vernieuwde homepage en kom erachter hoe Documentaal orde schept in uw digitale documenten chaos!

Samen met Documentaal, alles snel en overzichtelijk digitaal.

Back To Top