skip to Main Content
Documenten Opstellen – Altijd Te Veel Tijd Kwijt?

Documenten opstellen – altijd te veel tijd kwijt?

Documentaal doet aan pijnbestrijding. Wat bedoelen we hiermee? Dat we tijdrovende processen rond documentgebruik uit handen nemen. En er valt veel tijd te winnen bij het aanmaken van documenten.

Maar nu even concreet:

Als u een (juridisch) document opstelt – zij het een brief, contract, processtuk of iets anders – wat kost dan altijd nét iets meer tijd dan u had verwacht?

Waarschijnlijk de snelle check die u nog even wilde uitvoeren voordat het bestand de deur uit kon. Want, waarom staan die kopteksten nu weer in het verkeerde lettertype? Hé, ontbreekt daar nu toch die belangrijke clausule, die in elke brief moet terugkomen? Oei, daar was u bijna uw handtekening vergeten. En is de nummering nu écht opnieuw versprongen?

Het zijn de kleine details en triviale factoren die zowel tijd als energie opslurpen. Frustrerend! En voor velen herkenbaar.

Wat doen we eraan?

Dat kan allemaal veel efficiënter! Hoe fijn zou het zijn als u met één druk op de knop de structuur van dat hele contract of die dagvaarding voor uw neus had staan? Dat u een ontvanger kiest en dat die zakelijke brief dan meteen klaar is voor verzending, inclusief correcte aanhef & adres van de klant?

Wij kunnen stappen voor u elimineren bij het opstellen van documenten. En, we weten het allemaal: tijd is…

Ook kostbare uren overhouden? Neem contact met ons op om te horen wat we voor uw onderneming kunnen betekenen.

Samen met Documentaal, alles snel en overzichtelijk digitaal.

Back To Top