skip to Main Content
Documentaal Is De I Van Intelligent

Documentaal is de I van Intelligent

Intelligentie is een mentale eigenschap met veel verschillende functies zoals de mogelijkheid overeenkomsten en verschillen op te merken in waarnemingen, zich in de ruimte te oriënteren, te redeneren, plannen te maken, problemen te doorgronden en op te lossen, in abstracties te denken, ideeën en taal te begrijpen en te produceren, informatie op te slaan in het geheugen en daar weer uit op te halen en te leren van ervaringen (bron: wikipedia).

Dit is een uitgebreide definitie van Intelligentie waarvan u misschien denkt: ‘Wat heeft dat te maken met Documentaal?’ Zoals in de vorige blog aan de orde kwam is Documentaal RICH. RICH van Reliable, Intelligent, Confident en Honest. Deze keer wordt ingezoomd op de I van Intelligent. Documentaal is namelijk intelligent op meerdere vlakken. De software die er voor zorgt dat alle bestanden op één plek worden opgeslagen en voor iedereen binnen het bedrijf toegankelijk is. De mensen van Documentaal die oplossingen vinden in het creëren van orde in digitale documentenchaos.. Maar er is meer…

Voorbereide teksten en huisstijl

Documentaal heeft intelligente software ontwikkeld die zorgt dat de huisstijl van uw bedrijf bij elke denkbaar document automatisch wordt vormgegeven. Door templates wordt de opmaak van de brief geautomatiseerd. Zo behoudt u de consistentie in documenten die de deur uit gaan. Daarnaast kunt u als gebruiker of contentbeheerder veelgebruikte teksten klaar zetten om door middel van keuze-opties complexe documenten eenvoudig op te stellen. Wordt er bijvoorbeeld wel of geen leaseauto voor het arbeidscontract van de nieuwe collega opgenomen? Of zit er een geheimhouding met wel of zonder boete in een juridische overeenkomst? Het kiezen of wijzigen van partijen en teksten is een fluitje van een cent.

DMS

Alle bestanden op één plek en snel te vinden. Voor u en uw collega’s. Maar wat houdt dat precies in, zo’n Document Management System (DMS)? De oplossing van Documentaal is gebouwd op SharePoint. Uw collega’s met de juiste permissies kunnen hier bij en zijn daardoor op de hoogte van alle documenten en de laatste versies. Dit zorgt ervoor dat er geen misverstanden ontstaan omtrent het te gebruiken document.

Team Documentaal

Het belangrijkste bezit van iedere organisatie is de mensen die er rondlopen. Documentaal beschikt over intelligente consultants en developers met jarenlange ervaring in de documentenwereld. Deze medewerkers zorgen voor oplossingen voor elk probleem, soms met wat creativiteit. Vraag naar de mogelijkheden en we voeren graag een analyse met plan van aanpak voor u uit.

Vergeet niet: Documentaal is RICH, Documentaal is Intelligent.

Back To Top