skip to Main Content
Zijn Uw Offertes Om Door Een Ringetje Te Halen?

Zijn uw offertes om door een ringetje te halen?

Stel je eens voor: een offerte waar verschillende afdelingen en collega’s mee gemoeid zijn, die van de ene naar de andere hand gaat om vervolgens bij de klant te belanden. Hup, copy-paste van een vorige offerte, alles aanpassen en hopelijk niets vergeten. Ondertussen zetten collega’s hun eigen ondersteunende PowerPoint presentatie in elkaar waarbij het nog maar afwachten is of de huisstijl overeind blijft. Gelukkig kan het makkelijker.

Perfecte offertes dankzij sjablonen

Gebruikt u sjablonen van dStyle365? Dan is dat laatste sowieso verleden tijd, want iedereen werkt vanuit hetzelfde zorgvuldig opgestelde offertesjabloon. Dus geen geknutsel of gecopy-paste meer, maar gewoon een kant-en-klaar sjabloon waarmee u meteen aan de slag gaat en een hoop tijd bespaart. Maar er is hier niet alleen een praktisch voordeel. Want wanneer iedereen vanuit één sjabloon werkt, dan zorgt u er natuurlijk ook voor dat dat sjabloon er picobello uitziet.

Tijd besparen en kwaliteit uitstralen

In dStyle heeft u de mooiste sjablonen altijd paraat. Dat scheelt niet alleen veel werk (en dus tijd en dus geld) bij het opstellen van documenten, u straalt er ook nog eens kwaliteit en professionaliteit mee uit. Met dStyle365 bent u consistenter in uw huisstijl en bespaart u tijd door automatisering. Zo stapelen de voordelen zich op.

Herkent u de uitdagingen bij het opstellen van corporate documenten en presentaties en zoekt u daarvoor een oplossing? We vertellen u graag meer over dStyle365 en de naadloze integratie met Microsoft 365 en SharePoint.

Back To Top