skip to Main Content
Documentaal & Legal

LegalWord365, dé oplossing voor alle juridische documenten

U, als juridische professional, weet als geen ander hoe complex juridische documenten zijn. Of hoeveel tijd het kost om een dagvaarding, conclusie of overeenkomst met goed gebruik van genummerde koppen en bijlagen (producties) te produceren en op te leveren. En hoe oplettend u moet zijn om alles op de juiste manier, in de juiste volgorde te presenteren zoals de juridische wereld vereist.

Meest efficiënt met LegalWord365

LegalWord365 (dStyle365) van Documentaal helpt documenten op de meest efficiënte wijze te creëren. Het programma neemt alle ‘routinematige’ handelingen uit handen. LegalWord365 stelt de advocaat en de juridisch medewerker in staat snel documenten te maken in hun vertrouwde Microsoft 365-omgeving en zich te concentreren op de werkelijke inhoud van het document. Het zorgt, in combinatie met een DMS- en CRM-systeem, voor altijd actuele gegevens, uniform huisstijlgebruik en geautomatiseerd dossierbeheer. E-mailmanagement voegt digitale berichten automatisch toe aan het dossier. Zo heeft elk teamlid altijd de beschikking over alle, de juiste en de laatste gegevens en kunnen de teamleden optimaal samenwerken.

Versterkte professionaliteit met LegalWord365

LegalWord365 helpt de gebruiker in een aantal stappen snel en eenvoudig een nieuw document op te stellen. Het zorgt voor een consistent en juist gebruik van de huisstijl, voorkomt het foutgevoelige ‘knippen/plakken’ uit vorige documenten en versterkt daarmee de professionaliteit van de organisatie. Van eenvoudige e-mailbericht tot complete pleitnota, LegalWord365 geeft het document altijd de juiste gegevens en zorgt op basis van metadata voor geautomatiseerde opslag in het juiste dossier.

Waarom Documentaal?

Onze software en geïntegreerde aanpak maken het mogelijk om eenvoudig offertes, juridische documenten, contracten en andere documenten te maken. Met één klik slaat u ze op in uw project of zaak.We leveren innovatieve en robuuste oplossingen die volledig integreren met uw processen en uw onderliggende klant- en productiesystemen, zoals Outlook, Microsoft CRM, SharePoint Online, ContactManager, OpenText, iManage, SAP en Oracle.

Onbeperkt toegang

De gebruiker heeft vanaf elke werkplek, zelfs vanaf elke locatie ter wereld onbeperkt toegang tot het dossier. Vanaf zijn werkplek en via het digitale web kan hij altijd en overal de informatie raadplegen en bewerken; hij is verzekerd van de laatste en geactualiseerde info en documentversies. Hij kan plaats- en tijd-ongebonden zelf documenten opstellen, versturen, toevoegen en samenwerken in een digitale omgeving die optimaal beveiligd is.

Snel op het scherm

Dankzij de volledig gedigitaliseerde en gestructureerde opslag van gegevens wordt het zoeken naar informatie in dossiers een eenvoudige klus. Verfijnde zoektermen en de kracht van de functie staan er borg voor dat de gevraagde informatie snel op het scherm staat.

LegalWord365 Modules – Bijlagen en Producties

LegalWord365 kan eenvoudig worden uitgebreid met handige modules. Een daarvan is de module Bijlagen/Producties. Deze module zorgt voor een automatische actualisering van kruisverwijzingen. Zij stelt de inhoudsopgave samen van de producties die de juridische professional toevoegt. Het invoegen van een of meerdere extra producties gebeurt zonder extra inspanning. De module herschikt, nummert de producties en kruisverwijzingen opnieuw en zorgt dat alles in de juiste volgorde staat.

Productieoverzicht naar nieuw document

In de juridische werkomgeving volgen documenten elkaar snel op. De module Bijlagen/Producties zorgt met één muisklik ervoor dat het complete overzicht van producties in z’n totaliteit wordt overgenomen in het nieuwe document. Nieuwe verwijzingen naar nieuwe producties worden in de juiste volgorde met de juiste nummering verwerkt en opgenomen in de inhoudsopgave.

De voordelen van LegalWord365

Kwaliteit

LegalWord365 biedt professionele, consistente kwaliteit. Dat geldt voor de programma’s én voor de inhoud van de documenten.

Sterke inhoud

De inhoud van de templates die LegalWord365 genereert, zijn opgesteld in samenwerking met professionals uit het vakgebied.

Niet meer zoeken

LegalWord365 stelt direct het complete dossier beschikbaar. Zoeken naar bestanden behoort tot het verleden.

Tijdwinst

De optimale toepassing van templates leidt tot enorme tijdwinst. Gestandaardiseerde teksten worden direct op de juiste plaats ingevoerd

Altijd de laatste versie

Geen twijfel meer mogelijk: werken met LegalWord365 betekent dat u altijd de laatste versie van een document voor u heeft.

Kostenbesparend

LegalWord365 is aantrekkelijk geprijsd met lage tarieven per gebruiker. Het rendement van uw bedrijf zal sterk stijgen.

Teamwork

Met meerdere personen werken aan een document? Geen probleem. LegalWord365 houdt de wijzigingen real time bij.

Complete integratie

LegalWord365 werkt samen met (bijna) alle applicaties. Staat-ie niet op de lijst? Onze software-ingenieurs zorgen er voor.

Persoonlijke informatie

LegalWord365 biedt alle ruimte om ook persoonlijke tekstfragmenten te gebruiken. Gemakkelijk voor bijvoorbeeld notities en e-mails voor collega’s.

Consistente vormgeving

LegalWord365 integreert de huisstijl van het bedrijf in elk document op juiste wijze: geen twijfel (over lettertype, marges, vormgeving, styling, enzovoort) mogelijk.

Automatische opslag

Als gebruiker hoeft u zich geen zorgen te maken over de opslag van een document. LegalWord365 zorgt er ook voor dat u ‘m snel weer vindt.

Geen stress

Werken met LegalWord365 verlost u van veel stress. U kunt u compleet concentreren op de inhoud van het document.

Vraag nu een gratis demo aan

Met eigen ogen zien hoe Documentaal rust en orde in uw organisatie kan creëren?
Dat is geen probleem. Onze consultants demonstreren graag onze documentbeheer oplossingen.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Ik wil graag een demonstratie van:
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Back To Top