skip to Main Content
Een Oplossing Voor Corrupte Stijlen In Een Document

Een oplossing voor corrupte stijlen in een document

Corrupte stijlen: Wie veel werkt met langere, complexere Word-documenten heeft het waarschijnlijk wel eens meegemaakt: Je wilde een sectie uit een ander document toevoegen door deze te kopiëren en te plakken, maar zodra je dit deed, veranderde de hele stijl in je huidige werkdocument. Twee stijlen zijn vermengd geraakt en de structuur/opbouw van je bestand is als sneeuw voor de zon verdwenen… Wat vreselijk irritant!

Wat te doen met corrupte stijlen?

Het support team van Documentaal heeft onlangs een stappenplan opgesteld om precies dit probleem tegen te gaan. Ongeacht wat de oorzaak van de corrupte of vermengde stijlen is, zou je in deze 8 stappen het probleem gemakkelijk zelf moeten kunnen verhelpen. Je vindt deze instructies hier in ons Kenniscentrum.

In de nieuwe versie van dStyle365 (23.2.1) is zelfs een feature opgenomen om de stijlenset van een origineel of gewenst template terug te zetten!

Lukt het niet?

Geen probleem, daar zijn wij voor! Neem gerust contact op met ons support team, dan kijken we in alle rust even met je mee en lossen we het probleem voor je op.

Zo houd jij tijd over om nog even in het lentezonnetje te zitten!

Samen met Documentaal, alles snel en overzichtelijk digitaal.

Back To Top