skip to Main Content
  1. Home
  2. Kenniscentrum
  3. Microsoft Word
  4. Tabel invoegen vanuit het dStyle365/LegalWord lint

Tabel invoegen vanuit het dStyle365/LegalWord lint

Tabellen in Microsoft Word zijn handig voor het maken van overzichten, planningen, vergelijkingstabellen, rapporten, en andere soorten gegevenspresentaties. Ze bieden een georganiseerde en visueel aantrekkelijke manier om informatie weer te geven en kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften en opmaakeisen.

 

Om het u gemakkelijk te maken hebben we de vele tabel opties in Microsoft Word terug gebracht tot een paar eenvoudige keuzes in de huisstijl van uw organisatie zodat u snel de door u gewenste tabel kunt invoegen in uw document.

 

In het dStyle365/LegalWord lint vindt u onder de knop Meer een aantal handige functies waaronder de tabellen functie:

 

Wanneer u op de Tabel knop klikt komt het dStyle365/LegalWord Tabel scherm tevoorschijn:

Vanaf dit scherm kunt u aangeven hoeveel rijen en kolommen uw tabel moet bevatten en of uw tabel een veldnamenrij en/of een bijschrift moet tonen.

 

Onder het dropdown menu ziet u nog de mogelijkheid om een tabel zonder randen (een onzichtbare) in te voegen.

Wanneer u op de pijl achter Tabel klikt ziet u een aantal opties om automatisch een tabel in te voegen zoals omschreven in de opties (een tabel met kop, een tabel zonder kop of een blanco tabel).

 

Met de Tabellen functie in dStyle365/LegalWord zijn we er zeker van dat u gemakkelijk en snel een gepaste tabel in uw document kunt invoegen.

Gerelateerde artikelen

Hulp nodig?

Staat het antwoord er niet tussen?
Neem contact op
Back To Top