skip to Main Content

Efficiënte documentmanagement

Bespaar tijd en geld. Met dStyle van Documentaal maakt u dankzij templates, tekstfragmenten en geautomatiseerde bijlagen- en productiesoverzichten vlot en foutloos de meest complexe documenten. Geen zorgen om de juiste toepassing van de huisstijl: dat regelt dStyle voor u.

Foutloos samenwerken

Niet meer zoeken naar bestanden. dStyle regelt het slim: alle medewerkers vinden snel wat zij zoeken. Zij zijn altijd zeker van de meest actuele versie. En álle correspondentie (ook e-mails!) wordt automatisch in het dossier opgeslagen. Ideaal voor juristen, accountants, verzekeraars, … voor wie niet?

100% Office 365 Integratie

100% Office 365 integratie

dStyle wordt geïntegreerd in het vertrouwde Microsoft Word. Eigenlijk verandert er nauwelijks iets …. behalve een paar extra knoppen! En daarmee is de samenwerking met alle Office 365-applicaties gegarandeerd. PowerPoint, Outlook, SharePoint, Teams: alle krachtige hulpbronnen zijn inzetbaar!

'Het standaardiseren van onze contracten met dStyle 365 is eenvoudig. Omdat het zo sterk geïntegreerd is met Teams, OneDrive en SharePoint, maakt het mijn werk zoveel gemakkelijker. Het maken van documenten en deze delen met HR en externe partners werkt nu naadloos.'

Hans van Dam (COA)

'Als General Counsel gebruik ik dagelijks dStyle 365. We werken ons juridische kennissysteem voortdurend bij en alle projectmanagers maken onmiddellijk gebruik van deze teksten in hun documenten. Het bespaart tijd en we zijn flexibeler dan ooit tevoren.'

Ellen van Veen (CMS Law Tax)

dStyle: snelle integratie in uw bedrijfsomgeving

dStyle werkt samen met alle DMS- en CRM-systemen. Voor (bijna) alle platforms hebben onze technici de juiste koppeling beschikbaar. Dat betekent een snelle en foutloze implementatie: u kunt direct profiteren van alle voordelen die dStyle u biedt. Is uw CRM en/of DMS ons (nog) niet bekend? Geen probleem. Wij zorgen snel voor een stabiele koppeling. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor een DMS systeem!

Snel documenten maken

dStyle voorkomt het overtikken van teksten. In templates worden gestandaardiseerde teksten vanzelf op de juiste plaats in het document ingevoerd. Met Tekstfragmenten kan de gebruiker het document eenvoudig aanvullen.

Efficiënt documentbeheer

Alle documenten van een dossier worden centraal opgeslagen en zijn eenvoudig oproepbaar, inclusief e-mails. Meerdere personen kunnen aan hetzelfde document en dossier werken: dStyle houdt de wijzigingen real time bij.

Perfecte huisstijl in Word

dStyle past zelf de juiste kenmerken van de huisstijl toe in het document. U heeft geen omkijken naar lettertype en –grootte, marges, stijlen, kleuren en andere aspecten. dStyle: altijd en overal dezelfde professionele uitstraling.

Eenvoudig werken met Bijlagen

De module Bijlagen houdt zelf kruisverwijzingen en de inhoudsopgave bij van mee te zenden bijlagen en producties. Een bijlage invoegen? Geen probleem. De module schikt en nummert bijlagen, producties en kruisverwijzingen steeds weer opnieuw.

Persoonlijke helpdesk

dStyle werkt sterk intuïtief. Toch een vraag? Onze ervaren Documentaal-medewerkers staan altijd klaar voor een snelle respons. Ook kunt u zelf ons Documentaal Kenniscentrum met zijn krachtige zoekfunctie raadplegen.

Kostenbesparend

dStyle is aantrekkelijk geprijsd met lage tarieven per gebruiker. Het rendement van uw bedrijf zal sterk stijgen. Bovendien verlicht dStyle de werkdruk en draagt het bij aan de tevredenheid onder uw medewerkers.

dStyle: de belangrijkste voordelen op een rij

Dstyle en dStyleDMS bieden ook uw bedrijf dé oplossing om sneller, efficiënter en professioneler documenten te maken en te beheren. De geautomatiseerde huisstijl-toepassingen, templates en gestandaardiseerde teksten laten tijdsbesparingen zien die oplopen tot 50 procent. DStyle maakt tijd vrij om u volledig op de inhoud te kunnen focussen.

Vergroot uw effectiviteit en werk op elk apparaat waar en wanneer u maar wilt.

Elk moment toegang tot al uw documenten, presentaties en e-mails.

Bespaar 50% tijd door geen onnodige handmatige toevoegingen meer te doen.

Met onze slimme tools voor tekstautomatisering is een document, presentaties of email zo gemaakt.

Bespaar onnodig zoekwerk door ons overzichtelijke geïntegreerde archief systeem.

U raakt nooit meer wat kwijt en alles wordt ook nog eens volledig geautomatiseerd opgeslagen.

0
+ klanten
0
+ gebruikers
0
landen actief
0
+ % sneller werken

Vraag direct uw gratis demo aan

Overtuig u van de kracht van dStyle

Ervaar direct hoe het aanmaken en beheren van documenten ook in uw organisatie sneller, effectiever en efficiënter kan.

Al meer dan 200 klanten en 9000 gebruikers

dStyle bewijst dagelijks in meer dan 200 organisaties zijn kracht. We brengen u graag in contact met gebruikers om hun ervaringen te delen met u.

Tijd- en kostenbesparend

Met een lage maandpremie per gebruiker realiseert u een enorme tijd- en kostenbesparing voor uw organisatie.

Documentaal.nl gratis demo

Een selectie van onze tevreden klanten

Countus

Kpmg

KPMG

CMS Logo

CMS Law

Documentbeheer en –creatie in optima forma

Enorme winsten dankzij templates, geautoriseerde teksten, Tekstfragmenten, geautomatiseerde huisstijl-toepassing… Ervaar het gemak van dStyle van Documentaal!

Documentaal.nl DMS demo

Heeft u direct een vraag?

Aarzel niet en neem direct contact met ons op via  +31 26 445 10 36  of stuur een bericht via onze contactpagina. Wij helpen u graag!

Volg ons op Social Media

Blijf direct op de hoogte van ons laatste nieuws via onze social media-kanalen.

Back To Top