skip to Main Content

Bouwstenen 

Wij helpen al meer dan 200 klanten en 12.000 gebruikers bij het automatiseren van hun documentgebruik. Een contract, dagvaarding of opdrachtbevestiging opstellen gaat in een handomdraai dankzij onze slimme templates voor documentcreatie. Maak je een nieuw document aan, dan werk je met simpele bouwstenen en ben je niet eindeloos op zoek naar de juiste informatie of erger nog: aan het overtikken! 

Documentaal
Documentaal.nl - DMS Software

Overzicht 

Werkt u met Documentaal, dan zijn alle documenten binnen uw organisatie centraal terug te vinden in één mooi en overzichtelijk dashboard. In een oogopslag ziet u waar een document zich bevindt – en dan bedoelen we zowel ‘Waar vind ik dit documentje terug?’ als ‘Waar in het behandelproces zit dit dossier en wat moet er nog mee gebeuren?’. Het resultaat: minder uitzoekwerk betekent meer tijd over voor belangrijke dingen. 

Documentmanagement

Samenwerken 

Kiest u voor Documentaal, dan bent u niet langer tijd en energie kwijt aan het doorsturen en downloaden van bijlagen en bestanden. Er bestaat nog maar één versie van elk document, waarin iedereen die toegang nodig heeft tegelijkertijd wijzigingen kan aanbrengen die live te zien zijn. Zo voorkomen we dat iemand per ongeluk in een verouderde versie werkt of documenten zoekraken in een eindeloze stroom aan downloads en bijlagen. Het resultaat: u houdt tijd over voor belangrijke dingen. Een veilige manier om onbezorgd te kunnen werken. 

Documentaal Software
0
+ klanten
0
+ gebruikers
0
+ % sneller werken
0
countries & counting

Documentaal & Accountancy

Waarom Documentaal zo geschikt is voor accountants 

Documentaal & Engineering

Wat Documentaal bewerkstelligt in het ingenieurswezen 

Hoe Documentaal zich bewijst in de juridische wereld 

Documentaal & Vastgoed

Documentaal is ervaren in de sector van onroerend goed 

Documentaal

Dus – de processen van Documentaal kunnen stress bij mij wegnemen? 

Ja, daarvan zijn wij overtuigd! En dat komen we graag persoonlijk uitleggen en laten zien. Via de knop hieronder vraagt u een gratis demo aan voor uw organisatie. We bespreken dan onze maatwerkoplossingen die de werkdagen van u en uw collega’s net dat beetje meer ontspannen en stressvrij laten verlopen. 

Back To Top