skip to Main Content

Uitzonderingen

Beveiligde documenten

Documenten gemaakt met dStyle kunnen altijd met behulp van PrintControl worden afgedrukt. Het kan echter voorkomen dat er documenten van buiten de organisatie moeten worden afgedrukt. Deze documenten kunnen bijvoorbeeld beveiligd zijn, waardoor PrintControl niet in staat zal zijn om alle benodigde gegevens over het document naar boven te halen.

Om dan toch de mogelijkheid te behouden om het document af te kunnen drukken wordt er in deze gevallen overgeschakeld naar het standaard printscherm van Microsoft. Vooraf wordt u hiervan op de hoogte gesteld door middel van onderstaande melding.

Sectie onleesbaar
Om binnen een document verschillende lay-outs en opmaak toe te passen kan er gebruik worden gemaakt van secties. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om op de eerste 2 pagina’s van een document geen kop en voetteksten weer te geven, en wel op alle overige.

Het kan zo zijn dat er in een bepaalde sectie een element staat wat ervoor zorgt dat deze sectie niet kan worden ‘uitgelezen’ door PrintControl. PrintControl is dan niet in staat om de papierinstellingen van deze sectie op te halen. In een dergelijk geval wordt er een melding gegeven waarin wordt aangegeven welke sectie niet uit te lezen is. Vervolgens kunt u het printproces voortzetten door op ‘Ja’ te klikken. Het standaard printscherm van Windows zal dan verschijnen, zodat u op het document op standaard wijze kan afdrukken.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Need Support?

Can't find the answer you're looking for?
Contact Support
Back To Top