skip to Main Content

E-mail bijlagen

E-mail als Word document

Wanneer uw Word document klaar is, kunt u met behulp van de E-mail knop direct het document per mail versturen. Indien u het document nog niet eerder heeft opgeslagen wordt u gevraagd het document eerst op te slaan. Klik vervolgens op de knop E-mail en selecteer de optie ‘E-mail als Word document’. Er zal nu een in Outlook een nieuw e-mailbericht worden aangemaakt waarbij het Word bestand als bijlage is toegevoegd.

E-mail als PDF document

Het nadeel van het omzetten naar PDF formaat is dat je het Word document eerst op moet slaan als PDF om het vervolgens als email bijlage mee te sturen. Met de PDF email functie is dit niet langer nodig. Je kunt het Word document hiermee direct versturen als PDF-bijlage van een e-mailbericht.

Klik op de knop E-mail en selecteer vervolgens de optie ‘E-mail als PDF document’ om het geopende document als een PDF document toe te voegen als bijlage van een nieuw e-mailbericht. In Outlook wordt nu een nieuw bericht aangemaakt waarin het PDF bestand als bijlage is toegevoegd.

In het PDF document worden onderdelen van het document die normaal niet worden afgedrukt, zoals het logo, wel weergegeven.

E-mail als Word document (opgeschoond)

Het is mogelijk om in dStyle (LegalWord) direct vanuit het dStyle (LegalWord) lint het opgeslagen Word bestand als e-mail te versturen. Daarbij is er ook de optie om het bestand “opgeschoond” te versturen. Klik hier voor meer informatie over deze optie.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top