skip to Main Content

Trainingen van Documentaal

Haal alles uit dStyle & LegalWord en Microsoft 365

U gebruikt dStyle (of LegalWord wanneer u klant bent via Epona) van Documentaal. Dat maakt het werken in Word voor u al een stuk gemakkelijker. Maar het kan waarschijnlijk nóg gemakkelijker, nóg efficiënter. Gebruik je alle slimme mogelijkheden die dStyle biedt? Volg één van de vier trainingen van Documentaal, word een expert in dStyle op je eigen vakgebied en beleef meer plezier aan je werk!

De trainingen beslaan een uur tot maximaal een dagdeel. Ze worden online of op locatie – bij uw op kantoor – gegeven.

Basistraining

Basistraining

De consultants van Documentaal zien dat gebruikers dStyle snel onder de knie hebben. Maar zij merken ook dat veel gebruikers niet alle mogelijkheden benutten. En dat is jammer. Want juist die mogelijkheden maken jouw werk efficiënter, eenvoudiger en prettiger!

De basiscursus zorgt ervoor dat u die mogelijkheden snel in de vingers hebt. Zij behandelt de functies, die u tijd – en ergernis! – besparen. Het aantal functies neemt nog steeds toe. Onze consultants leggen die in een uur tijd helder en duidelijk uit en wijzen je op slimme toepassingen. Vergis u niet: deze basistraining is niet alleen bedoeld voor beginnende medewerkers. Ook al werkt u al jaren met dStyle, je staat versteld van wat u er nog meer uit kunt halen!

Verdiepingstraining

Verdiepingstraining

dStyle toont vooral zijn kracht in het werken met tekstfragmenten, stijlen, modellen en andere tools. Zij nemen u veel werk uit handen en bieden enorme tijd- en efficiencywinst; wat dacht u bijvoorbeeld van de module Bijlagen, die bijlagen en producties (her)schikt, (her)nummert en kruisverwijzigingen bijhoudt?

De twee uur durende verdiepingscursus gaat uitgebreid in op het werken met deze modules. In een interactieve setting maakt u al doende de tools van dStyle eigen. Om de interactiviteit zo groot mogelijk te maken, blijft de groepsgrootte beperkt tot zo’n twaalf gebruikers. Op die manier hebben onze consultants alle gelegenheid om ook u persoonlijk te begeleiden.

Combinatietraining

Combinatietraining

Bent u geïnteresseerd in beide trainingen, dan bieden wij u graag de combinatietraining aan. Gedurende een dagdeel neemt u met onze consultants alle mogelijkheden van dStyle goed door. We kijken naar uw werk en wijzen u op de slimmigheden in onze software die uw werk aantrekkelijker maken.

Wilt u als beginnend medewerker direct alle aspecten van dStyle beheersen? Dan is de combinatiecursus dé training voor u. Maar ook als u al jaren met dStyle werkt, loont het om een dagdeel voor deze training vrij te maken. Binnen no time heeft u deze investering terugverdiend!

Office 365

Office 365

De consultants van Documentaal zijn gespecialiseerd in Microsoft 365. Om tot de perfecte integratie van Office-programma’s met dStyle te komen, moeten zij Word, Excel, PowerPoint en Outlook perfect beheersen. Dat maakt hen tot uitstekende trainers voor ook de Microsoft-applicaties. Want juist in combinatie met dStyle bieden deze programma’s meer dan de som der delen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de trainingen van Documentaal? Klik hier, laat uw naam en telefoonnummer achter en we nemen direct contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen: 026 – 445 1036.

    BasistrainingVerdiepingstrainingGecombineerde trainingOffice 365-training

    Back To Top