skip to Main Content

De Legal module van Documentaal: stel eenvoudig en snel juridische documenten op

Voor veel juristen is het opmaken van processtukken en juridische documenten dagelijkse kost. Documentaal helpt dit proces door een set van juridische templates aan te bieden. Maar dat is nog niet alles. Dankzij intelligentie in teksten voor partijen en content is het opstellen en beheren van documenten een fluitje van een cent. Hoe werkt het?

Keuze Uit Een Set Juridische Documenten

Keuze uit een set juridische documenten

Documentaal biedt in de juridische module een set van veelgebruikte templates. Deze worden voor u in de huisstijl van uw kantoor opgeleverd, inclusief de gebruikte stijlen en genummerde lijsten.

  • Dagvaardingen (4 documenten)
  • Conclusies (14 documenten)
  • Aktes, comparitieaantekeningen, memories en pleitnota’s (13 documenten)
  • Enquêteprocedure (3 documenten)
  • Basisovereenkomst (1 document)

Ook bieden we training aan om de contentbeheerders de module en teksten te laten onderhouden.

Partijen Toevoegen

Partijen toevoegen

Processtukken bevatten partijen die tegenover elkaar staan. Dit kunnen twee of meerdere partijen zijn in verschillende hoedanigheden. Invoeren van gegevens van de partijen: NAW, rechtsvorm, KvK-nummer e.d. is veel werk en foutgevoelig. Documentaal vergemakkelijkt dit proces door de partijgegevens op te halen uit uw CRM. Er zijn koppelingen met o.a. Outlook, Dynamics, ContactManager, Exact, AFAS en SQL.

Veranderen de partijen? Geen probleem, het is altijd mogelijk om partijen te wijzigen, toe te voegen of verwijderen uit het document.

Voorbereide Teksten

Voorbereide teksten

De legal module is uitgerust met templates aangevuld met teksten die samen met een advocatenkantoor zijn opgesteld. Uiteraard zal het taalgebruik en misschien ook de structuur van documenten binnen uw kantoor afwijken. Dankzij de tooling in het programma is het eenvoudig zelf de teksten aan te passen naar uw schrijfstijl.

Documentaal traint en ondersteunt u waardoor aanzeggingen, betekeningen, overwegingen en andere teksten voor u en collega’s direct beschikbaar zijn.

Back To Top