skip to Main Content

iPlanner Pro: Onze Microsoft 365 award winning add-in!

De meest efficiënte add-in in Microsoft historie

IT staat nooit stil; wat vandaag baanbrekend is, is morgen alweer verouderd. Daarom blijven wij innoveren en ontwikkelen. En met resultaat! Met trots introduceren wij onze nieuwste add-in voor Outlook: de iPlanner Pro. Dé award winning add-in waarmee u slimmer, beter en makkelijker (samen)werkt! Inmiddels ervaren al maar liefst 50.000 licentiehouders hoe deze add-in hun tijd bespaart en overzicht geeft.

De slimme koppeling tussen Microsoft Outlook en Microsoft Teams
Covid-19 heeft bij veel organisaties gezorgd voor een versnelde uitrol van Microsoft teams. Met deze versnelde uitrol kwamen al snel de eerste beperkingen bij het gebruik van Teams naar voren, waaronder beperkingen bij het gebruik van de Planner module. Daarom introduceren wij de iPlanner Pro: dé slimme koppeling tussen de planner van Microsoft Teams en Microsoft Outlook. Door deze koppeling zijn gebruikers vanaf vandaag in staat om acties vanuit Outlook direct te laten landen in de planner van teams. Gevolg: niet meer knippen en plakken, een verkleining van de foutmarges en een enorme tijdsbesparing. En dat vanaf slechts 1 euro per gebruiker per maand.

Werk effectiever en efficiënter samen
Haal alles uit de Office 365 planner met iPlanner Pro. Maak eenvoudig vanuit Outlook taken aan, wijs ze toe en monitor ze. Doordat de iPlanner Pro volledig geïntegreerd is met Outlook, helpt het uw organisatie nog efficiënter te werk te gaan. Al uw gegevens bij elkaar in één planner betekent niet langer zoeken naar uw documenten, effectiever en efficiënter samenwerken en dus meer tijd voor andere werkzaamheden. Werk slimmer, werk makkelijker, werk samen. Klaar om orde in de chaos te scheppen?
De voordelen van Iplanner Pro

Efficiency

Gemak, snelheid en een enorme tijdsbesparing. Door het gebruik van Iplanner pro kunt u meer dan 30% efficienter gaan werken!

Overal beschikbaar

De iPlanner Pro Add-in werkt op alle apparaten of het nu Windows, Ios of Android. Anytime, anyplace, anywhere!

In meerdere talen

De iPlanner Pro is beschikbaar in acht verschillende talen: Engels, Spaans, Deens, Zweeds, Duits, Frans, Russisch en Chinees.

Prijzen
5 tot 50 gebruikers
€2 per maand
50 tot 500 gebruikers
€ 1 per maand
Meer dan 500 gebruikers
Contact

Vraag een gratis trial aan en ontdek de voordelen van iPlanner Pro voor uw organisatie! Back To Top