skip to Main Content

Nieuwe versie van dStyle & LegalWord!

Opgefrist en uitgebreid. Dat is de nieuwe versie van dStyle. Met het nieuwe gebruikersmenu is het nog prettiger werken en de nieuwe en verbeterde functies maken u nog sneller en efficiënter. Lees hieronder meer over de vernieuwingen en laat u overtuigen!

Geïnteresseerd?

Vraag meer informatie aan over deze upgrade of neem contact op via 026 - 445 10 36
  Nieuwe gebruikersinterface

  De gebruikersinterface hebben we flink op de schop genomen. Het resultaat mag er zijn: Een eenduidig, rustig en stijlvol gebruikersmenu dat het werken met dStyle nog plezieriger maakt. Verder zijn er diverse verbeteringen gedaan die ervoor zorgen dat handige functies beter benaderbaar en bruikbaar zijn. Verder zijn er aanpassingen gedaan zodat de vensters beter om kunnen gaan met specifieke beeldscherminstellingen zoals schaling, waardoor deze altijd correct worden weergegeven.

  Documentaal.nl dStyle v8 screenshot

  Bijlagen & Producties (genummerde lijsten)

  Documentaal.nl dStyle v8 screenshot

  Genummerde lijsten. Een erg lastig onderdeel in Word. Want hoe zorg je er nou voor dat alles mooi doornummert,, voorzien is van de juiste opmaak en dat dit gehandhaafd blijft wanneer er wijzigingen worden toegepast?

  En dan hebben we het nog niet over het verwijzen naar bepaalde stukken of het maken van een overzicht van de gehele lijst. Kortom: dat moet makkelijker kunnen!

  En ja, dat kan. Met onze handige tool houdt u moeiteloos dergelijke lijsten bij. Zo maakt u bijvoorbeeld een lijst met alle bijlagen. Vervolgens kunt u het document voorzien van verwijzingen naar deze bijlagen, van de bijlagen zelf en van een compleet overzicht van de bijgehouden lijst. Wijzigt er iets? Dan werkt u met één druk op de knop alle gegevens bij en is alles up-to-date, met behoud van nummering en opmaak!

  Tekstfragmenten

  Efficiënter werken, dat wil iedereen wel. Maar hoe doet u dat? Één van de manieren is zorgen dat u terugkerende handelingen zoveel mogelijk standaardiseert.

  De tekstfragmenten functie van dStyle helpt u daarbij, omdat u hiermee alle standaard stukken tekst vastlegt en kunt hergebruiken.  Zo zorgt u ervoor dat alle veel gerbuikte content beschikbaar is voor de hele organisatie en met een muisklik in uw document wordt gezet.

  Documentaal.nl dStyle v8 screenshot

  Document Assembly

  Document assembly

  Document Assembly, dat klinkt ingewikkeld. Maar dat is het niet. Feitelijk is het ‘t automatisch samenstellen van complexe documenten.

  U maakt een paar eenvoudige keuzes en wij zorgen er op de achtergrond voor dat de juiste teksten en gegevens in uw document worden geplaatst. Daardoor is het mogelijk om wel tientallen standaard documenten terug te brengen tot één. Dit maakt het werken een stuk overzichtelijker.

  PowerPoint

  PowerPoint presentaties maken; voor sommigen een peulenschil, voor velen een crime. Documentaal maakt het simpel voor u.

  Via onze vernieuwde PowerPoint applicatie krijgt u een overzichtelijke weergave van te gebruiken dia’s, afbeeldingen, iconen en thema’s. Met een muisklik voegt u vervolgens een element toe aan uw presentatie of past u een thema of kleurenschema toe op uw presentatie. Zo stelt u keer op keer eenvoudig een perfecte PowerPoint presentatie samen.

  d58b04c9-d5a7-460b-bac8-8ad7417aca24
  Back To Top