skip to Main Content

Documentbeheer voor Architecten

Documentbeheer oplossingen voor de architectuur

Wij begrijpen uw uitdagingen.

Een documentbeheer systeem voor architecten: Wij begrijpen namelijk als geen ander hoeveel tijd en energie er binnen een architectenbureau gestoken wordt in het aanmaken, terugvinden en aanpassen van documenten – van ontwerptekeningen tot bouwvergunningen. Het viel ons op hoeveel dagelijks of wekelijks terugkerende taken binnen deze sector te maken hebben met overtikwerk, het zoeken naar de juiste bestanden en het delen en doorsturen van documenten.

Als professioneel architectenbureau wilt u uw tijd niet verspillen aan documentbeheer. Documentaal biedt de oplossing met software die dit proces automatiseert. Met onze software kunt u uw ontwerpen, projectplannen en bouwdossiers snel, efficiënt en effectief beheren. Bespaar kostbare tijd en focus op de groei van uw bureau.


Documentbeheer architectuur

Onze documentbeheer voor architecten helpt door:

Kant-en-klare sjablonen: Zorg ervoor dat er voor de documenten die u regelmatig opstelt, zoals ontwerptekeningen, bouwplannen en vergunningen, al sjablonen klaarstaan die snel kunnen worden ingevuld.
Efficiënt herzien en bijwerken: Minimaliseer de tijd die u besteedt aan het herzien en bijwerken van documenten, waardoor u zowel tijd als geld bespaart.
Naadloze samenwerking: Werk gelijktijdig in één en hetzelfde bestand, waardoor u niet langer te maken heeft met verschillende versies van hetzelfde document.
Kostenbesparing: Verminder de tijd die wordt besteed aan handmatige taken die geautomatiseerd kunnen worden, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.
Kwaliteitsborging: Voorkom menselijke fouten in uw uitgaande documenten, wat zorgt voor meer betrouwbaarheid bij uw klanten.
Rust en overzicht: Ontlast uw team van frustrerende taken en verhoog de tevredenheid van uw medewerkers door rust en overzicht te creëren.

Bedrijven die rust en orde ervaren

Zij gingen u al voor

Documentbeheer voor architecten
Documentbeheer voor de architectuur
Documentbeheer voor architecten

Vraag een gratis demo aan

Kies voor Documentaal en ervaar de vrijheid om te innoveren, creëren en groeien met behulp van onze oplossing documentbeheer voor de architectuur. Vraag vandaag nog een vrijblijvende demo aan en ontdek hoe wij uw architectenbureau kunnen helpen.
Voornaam
Achternaam
E-mail
Ik wil graag een demo ontvangen van:
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Back To Top