skip to Main Content

Waarom Documentaal zo geschikt is voor vastgoedprofessionals

Wij helpen uw bedrijf tijd en geld besparen
Accolade Heerenveen
Provincie Friesland
Rabobank logo

Documentaal voor vastgoedprofessionals

Wij begrijpen als geen ander hoeveel tijd en energie er binnen een vastgoedbedrijf of makelaarsbureau gestoken wordt in het aanmaken, terugvinden en aanpassen van documenten – van koopovereenkomsten tot taxatierapporten. Het viel ons op hoeveel dagelijks of wekelijks terugkerende taken binnen deze sector te maken hebben met overtikwerk, het zoeken naar de juiste bestanden en het delen en doorsturen van documenten. 

Documentbeheer zou helemaal niet zoveel tijd in beslag moeten nemen. Daarom hebben we bij Documentaal software ontwikkeld waarmee dit soort stappen overgeslagen en geautomatiseerd worden binnen uw organisatie. Het aanmaken, gebruiken en beheren van uw overeenkomsten, contracten en dossiers gaat dan ineens sneller, efficiënter en effectiever.  

Documentaal helpt vastgoedprofessionals

  • Ervoor te zorgen dat er voor de dossiers, contracten, overeenkomsten, rapporten en andere documenten die u regelmatig opstelt, al een raamwerk klaar staat en zo ingevuld kan worden.
  • Te waarborgen dat het herzien en bijwerken van documenten minder tijd en dus geld in beslag neemt. Dit scheelt ook zeker energie en frustratie! 
  • Het tegelijkertijd samenwerken in één en hetzelfde bestand mogelijk te maken, waardoor gebruikers niet langer te maken hebben met verschillende (en verouderde) versies van hetzelfde document. 

Documentaal helpt makelaars door:  

  • Er zorg voor te dragen dat er geld bespaard wordt, omdat er minder tijd gaat zitten in handelingen die geautomatiseerd kunnen worden. 
  • De kwaliteit van uw uitgaande documenten te waarborgen. Meer automatiseren betekent minder menselijke fouten die problemen bij de klant kunnen veroorzaken. Dat is een fijn stukje zekerheid. 
  • Rust en overzicht te creëren, waardoor er bij uw werknemers frustrerende taken uit handen worden genomen en uw personeelstevredenheid omhoog zal gaan. 

Wat klanten over ons zeggen

Documentcreatie

Wilt u eerst bewijs zien voordat u overtuigd bent? Dat begrijpen wij. Daarom bieden wij een demonstratie van onze oplossingen voor documentgebruik en -beheer aan. Vraag gerust een demo aan voor uw organisatie en wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te laten zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Recente blogs

Back To Top