skip to Main Content

DMS voor SharePoint

De ideale oplossing voor het beheer van je documenten

Neem contact met ons op!

DMS voor SharePoint

Gemakkelijk zoeken, vinden en opslaan van informatie. Dat bereik je met ons Document Management Systeem (DMS) voor SharePoint. Ons DMS helpt jouw organisatie informatie en documenten vast te leggen, te beheren, te delen én te beveiligen.

DMS voor SharePoint helpt organisaties om SharePoint als e-mail- en documentmanagementsysteem te gebruiken. Doordat ons Document Management Systeem voor SharePoint naadloos integreert met Office365 en softwarepakketten als PM365 van Software Gemak en Dynamics, werk je makkelijker en efficiënter.

Eenvoudig zoeken

Documenten en informatie vind je eenvoudig terug door op trefwoorden te zoeken. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken naar een document en kun je snel aan de slag.

Versiebeheer

Eenvoudig de juiste versie terugvinden en wijzigingen inzien en terugdraaien. Dankzij versiegeschiedenis ga je met één druk op de knop, een versie terug.

Uitgebreide integratie

Ons DMS voor SharePoint integreert volledig met Office365 maar ook met softwarepakketten als Dynamics of PSA van Exact voor de accountancybranche.

Verhoogde productiviteit

Ons DMS heeft een solide integratie met CRM systemen en stroomlijnt alle DMS processen binnen de organisatie. Hierdoor krijgt de gehele productiviteit een boost.

Betere informatie-opslag

Ons DMS zorgt voor betere opslag en betere vindbaarheid. Alle informatie uit e-mails, bijlagen en andere bestanden in een eenvoudig doorzoekbare opslag.

Machtigingscontrole

Met de machtigingsstructuur in SharePoint bepaal je eenvoudig wie wel en wie geen toestemming krijgt tot bepaalde documenten. Zo heb je altijd controle over je documenten.

Whitepaper: Beter, efficiënter en makkelijker werken met een DMS

In de digitale wereld krijgen we elke dag te maken met meer en meer data en datastromen. Als organisatie krijg je te maken met steeds meer informatie, steeds meer kanalen en hogere klantverwachtingen. Hoe ga je met al deze uitdagingen om?

In ons whitepaper leer je onder andere:

 • Wat een DMS is en hoe het werkt;
 • Hoe een DMS je grip geeft op je documentstromen en digitale processen;
 • Wat de voordelen van een DMS zijn voor jouw organisatie;
 • Hoe je erachter komt of jouw organisatie toe is aan een DMS.

Meer weten over ons Document Management Systeem?

Wil je weten hoe een DMS jouw organisatie kan helpen? Neem dan contact met ons op, onze consultants vertellen je graag alles over ons DMS en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

  Relevante blogs

  Zijn jullie offertes om door een ringetje te halen?

  Stel je eens voor: een offerte waar verschillende afdelingen en collega’s mee gemoeid zijn, die van de ene naar de andere hand gaat om vervolgens bij de klant te belanden. Hup, copy-paste van een vorige offerte, alles aanpassen en hopelijk…

  DMS: zo werkt het en dit is wanneer je ervoor kiest

  DMS staat voor Document Management Systeem en is de oplossing in deze digitale wereld waarin we elke dag te maken krijgen met meer en meer data en datastromen. Een DMS zorgt ervoor dat medewerkers altijd en overal kunnen beschikken over…

  Wat is SharePoint en hoe helpt het je samenwerken 

  Wat is SharePoint? Microsoft SharePoint is onderdeel van Microsoft365 en biedt een veilige omgeving om in samen te werken, bestanden op te slaan en te delen. Iedereen met een Microsoft365-abonnement heeft toegang tot Microsoft SharePoint. In SharePoint kunnen meerdere mensen tegelijkertijd werken in…

  Back To Top