skip to Main Content

Welkom bij iPlanner Pro

Activeer nu uw trial

Het activeren van de trial

De Microsoft 365 Global administrator van uw organisatie zal de add-in moeten opstarten. Deze administrator kan vervolgens tot drie gebruikers binnen uw organisatie toevoegen. iPlanner Pro zal dan binnen 12 uur zichtbaar zijn in uw Outlook. In de video hieronder vindt u een complete uitleg over de activatie van de trial.

Werken met iPlanner Pro

Wanneer de trial is geactiveerd kunt u 30 dagen gebruik maken van iPlanner Pro. Met één klik kunt u vanuit Outlook taken aanmaken, bewerken en filteren. In de video hieronder vindt u een complete handleiding van iPlanner Pro.

Tips & tricks

  • Om een taak vanuit iPlanner Pro te kunnen maken moet u minimaal één taak in de planner van Teams (Microsoft 365) hebben.
  • Houdt er rekening mee dat wanneer u een taak in iPlanner Pro aanmaakt, deze niet automatisch aan een persoon wordt toegewezen.
  • Speciaal voor MAC gebruikers: mocht u problemen tegenkomen met het activeren van iPlanner Pro, probeer dan Chrome te gebruiken en activeer iPlanner Pro vanuit uw webmail. Houdt er rekening mee dat uw pop-up blokkering is uitgeschakeld.

Overstappen op de pro versie

Is de gratis trial u bevallen en wilt u overstappen op de pro versie? Stuur een email naar info@documentaal.nl of via onze contactpagina, en een van onze consultants neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Heeft u hulp nodig bij de installatie van iPlanner Pro? Of heeft u een vraag over een van de andere diensten van Documentaal? Neem dan contact met ons op via +31 26 445 1036 of info@documentaal.nl

Documentaal
Velperplein 23
6811 AH Arnhem
Nederland

Back To Top